Abonează-te
Abonează-te

Primesti pe mail cele mai noi articole publicate

50 de milioane de lei pentru lucrări de apă-canal în Municipiul Oradea

49.025.933 de lei sunt prevăzuți de Programul Național de Dezvoltare Locală, pentru lucrări de apă și canalizare în municipiul Oradea.

„Prevederea însă ar fi expirat la finele anului 2020, astfel a fost nevoie ca Guvernul să prelungească termenul”, a declarat Cseke Attila după ce executivul a adoptat, în ultima ședință a anului, o Ordonanță de urgență în acest sens.

Ministrul Dezvoltării, Lucrărilor Publice și Administrației a adăugat: „în ultimii ani, din păcate nu au fost demarate lucrările din acest proiect, dar datorită deciziei Guvernului poate să înceapă investiția”.

Investiții în drumuri județene

Drumul județean de legătură între localitățile Dobrești și Vârciog va fi reabilitat, pe o porțiune de 17 kilometri, iar o altă porțiune de drum, de 33 de kilometri, va fi reabilitat între Beiuș și Aleșd. „Cetățenii vor putea circula între localități fără ocolire, în condiții de siguranță. Iar localnicii din zona Beiuș vor putea ajunge la Cluj-Napoca, de exemplu, într-un timp mai scurt cu o oră”, a arătat Cseke Attila.

Investiția are o valoare totală de 146 de milioane de lei, din care 67 de milioane pentru reabilitarea drumurilor 767 B și 767 respectiv 767 C.

În afara investițiilor din municipiul Oradea și cele implementate de Consiliul Județean Bihor, conform Ordonanței adoptate la propunerea ministrului Cseke Attila, în județul Bihor vor putea fi continuate 94 de investiții.

Total
15
Shares
Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Articolul anterior

Rezervele internaţionale ale României, în creștere la 31 decembrie 2020

Articolul următor

Oradea se promovează pe Facebook, Instagram, YouTube și avioane

Citește și:
Bolt este noul membru al Clusterului Transilvania IT Cluj (TITC) și singurul din acest domeniu care a intrat în comunitate.
Citeste mai mult

Bolt intră în Transilvania IT Cluster

Aplicația europeană de ride-hailing devine partener de mobilitate al organizației clujene. Bolt este noul membru al Clusterului Transilvania…
Zi de Zi știri economice:
Loading RSS Feed
Total
15
Share