Abonează-te
Abonează-te

Primesti pe mail cele mai noi articole publicate

Transilvania și Banatul vor fi străbătute de Trenurile Zăpezii

Șase orașe din cele două regiuni sunt puncte de plecare și de sosire în demersul inițiat de CFR Călători pentru sezonul rece. Acestea sunt Sibiu, Brașov, Cluj-Napoca, Târgu-Mureș, Baia Mare, Satu Mare.

Oferta de călătorie este valabilă din 4 ianuarie până în 28 februarie. Turiștii și pasionații sporturilor de iarnă se pot bucura de o reducere de 25% la trenurile care au ca destinație sau plecare cele mai căutate staţiuni montane din țară.

Reducerea se acordă de luni până joi, pentru călătoriile pe rută directă, la clasa 2, cu trenurile InterRegio ce au ca punct de plecare ori destinație una din staţiile Sinaia, Bușteni, Azuga, Predeal, Brașov sau Vatra Dornei.

“Mulți dintre noi au dus lipsa pârtiilor de schi, a zăpezii sau a unei plimbări în aerul de la munte. Venim mai devreme ca în alți ani cu Trenurile Zăpezii pentru a asigura o călătorie scutită de neplăcerea cozilor pe șosele și unde nu trebuie să stai țintuit în scaun pe toată durata călătoriei sau să nu poți pleca cu mai mult de 3-4 tovarăși de drum” a spus Dan Costescu, directorul CFR Călători.

Pentru zilele de sfârșit de săptămână, pentru deplasarea între stațiunile de pe Valea Prahovei poate fi utilizată oferta de weekend, cu reduceri de 31-56% de vineri până duminică, pentru călătoriile la clasa 2 cu trenurile InterRegio care circulă pe rute între Sinaia și Brașov.

Printre trenurile incluse se numără trenul IR Tomis Expres (Constanța – Brașov). Purtarea mășii de protecție la bordul trenurilor este obligatorie pe durata călătoriei și în zonele de așteptare (stații de cale ferată, peroane, săli de așteptare). CFR Călători este operatorul naţional feroviar de pasageri ce efectuează transportul public de călători pe calea ferată. 

Total
0
Shares
Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Articolul anterior

Misiune posibilă: orașul inteligent

Articolul următor

Studiu: Patru din zece români reușesc să facă economii în pandemie

Citește și despre galele The Voices of Business Awards:
The Voices of Business Awards Cluj 2023
The Voices of Business Awards Alba 2023
The Voices of Business Awards Sibiu 2023
The Voices of Business Awards Brașov 2023
Citește și:
Zi de Zi știri economice:
Loading RSS Feed
Total
0
Share