Abonează-te
Abonează-te

Primesti pe mail cele mai noi articole publicate

Varianta virtuală a Untold, urmărită de 3 milioane de români

Peste 2,9 milioane de români s-au uitat la varianta de internet a festivalului de la Cluj, programată de Anul Nou.

Day One – Începutul au fost show-urile pregătite de Untold pentru noaptea dintre ani și care au putut fi urmărite la televizor și pe canalul de YouTube al festivalului. 2,9 milioane de români au urmărit show-urile și au trecut în noul an alături de artiști din România și străini, inclusiv DJ-ul numărul 1 mondial, David Guetta.  

Cei din fața televizoarelor au putut să vadă concerte special pregătite de Smiley, Inna, Irina Rimes, Horia Brenciu, Grasu XXL. Miezul nopții a fost marcat de un spectacol de artificii de pe Cluj Arena. 2,87 milioane de români s-au uitat cel puțin 1 minut la show-ul de la Pro TV.

După miezul nopții, Guetta a avut un show special de la Paris, de la Muzeul Luvru, gândit special pentru Revelion. Show-ul a fost transmis și pe canalul de YouTube al artistului. Evenimentul a avut și scop caritabil, toți banii strânși fiind donați spre mai multe cauze.

Pe canalul de YouTube al festivalului fanii au putut să urmărească show-uri pregătite special de Nervo, Quintino, Bassjackers, Julian Jordan. Fanii au avut ocazia să împartă același ecran cu artistul favorit prin camerele de zoom. 40.000 de fani s-au pregătit cu ținute speciale și cu șampanie pentru show-ul pregătit de organizatori.

Compania care a inițiat festivalurile de muzică electronică Untold și Neversea va organiza în 2021 un eveniment exclusivist în Marea Mediterană, urmând traseul Roma – Ibiza – Barcelona. Untold Odyssey va avea loc în perioada 9-13 iunie. La bordul vasului de 2.500 de persoane vor urca unii dintre cei mai mari artiști și DJ de pe glob, cu show-uri la festivalul de la Cluj.

Total
0
Shares
Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Articolul anterior

Studiu: Patru din zece români reușesc să facă economii în pandemie

Articolul următor

Maramureșul își va duce deșeurile în Sălaj și Bihor

Citește și despre galele The Voices of Business Awards:
The Voices of Business Awards Cluj 2023
The Voices of Business Awards Alba 2023
The Voices of Business Awards Sibiu 2023
The Voices of Business Awards Brașov 2023
Citește și:
Distribuție Energie Electrică România (DEER) Cluj, cel mai mare distribuitor național de profil, a organizat proiectul educativ “Școala Altfel cu Micul Energetician”, proiect care face parte din campania sa educativă.
Citeste mai mult

DEER predă energetica viitoarelor generații

3.000 de elevi din ciclul primar de învățământ învață despre energie în cadrul proiectului educativ. Distribuție Energie Electrică…
Zi de Zi știri economice:
Loading RSS Feed
Total
0
Share