Abonează-te
Abonează-te

Primesti pe mail cele mai noi articole publicate

Jumătate de milion de lei pentru recensământul circulației rutiere pe drumurile din județul Brașov

Autoritățile din Brașov vor să știe câte autovehicule circulă pe drumurile județene, respectiv care este gradul de solicitare din trafic a rețelei de drumuri.

Consiliul Județean Brașov intenționează să realizeze în acest an un recensământ al circulației rutiere pe drumurile județene. Această monitorizare a circulației se efectuează periodic, iar în vederea realizării activității, ar urma să fie selectată o firmă în baza unei proceduri de licitație publică, valoarea totală a contractului fiind de 437.580 de lei, fără TVA, respectiv 520.720,2 lei cu tot cu TVA, potrivit bizbrasov.ro.

„Înregistrarea circulaţiei rutiere se efectuează periodic, o dată la cinci (5) ani, şi are ca scop determinarea repartiţiei şi evoluţiei în timp a traficului de vehicule de marfă şi persoane pe reţeaua de drumuri publice interurbane din ţara noastră şi stabilirea gradului de solicitare din trafic a acesteia. Efectuarea înregistrării circulaţiei rutiere se face pe baza metodei specifice de investigare a traficului din ţara noastră, care are în vedere şi recomandările Comisiei Economice pentru Europa a Organizaţiei Naţiunilor Unite”, se explică în anunțul de licitație.

Serviciile ar urma să fie efectuate pe o perioadă de 7 luni, potrivit contractului, iar data până la care firmele interesate își pot depune ofertele este 18 ianuarie.

Reţeaua de drumuri judeţene însumează 643,048 km.

Total
0
Shares
Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Articolul anterior

Principalele finanțări la care au acces IMM-urile la începutul acestui an

Articolul următor

Apartamente mai scumpe în marile orașe ale Ardealului

Citește și despre galele The Voices of Business Awards:
The Voices of Business Awards Cluj 2023
The Voices of Business Awards Alba 2023
The Voices of Business Awards Sibiu 2023
The Voices of Business Awards Brașov 2023
Citește și:
Zi de Zi știri economice:
Loading RSS Feed
Total
0
Share