Abonează-te
Abonează-te

Primesti pe mail cele mai noi articole publicate

O firmă din Cluj câștigă un contract de zece milioane de lei pentru semafoarele și fântânile publice din Timișoara

O firmă din Cluj primește zece milioane de lei de la Primăria Timișoara pentru a asigura curentul electric necesar alimentării instalațiilor de afișaj și semaforizare, dar și fântânile și iluminatul public din oraș.

În Sistemul Electronic de Achiziții Publice a fost publicat anunțul de atribuire al contractului pentru ”Furnizare energie electrică în locații ale Municipiului Timișoara, panouri informative, instalații de semaforizare, fântâni publice și iluminat public pentru anul 2021”. ia suma alocată este în valoare de 10,5 milioane de lei. Conform anunțului, câștigătoare este societatea Enex din Cluj. Aceasta are, conform datelor publicate pe site-ul propriu, un capital social de o mie de lei.

”Enex furnizează energie electrică și gaze naturale. Compania oferă contracte adaptate consumurilor energetice și informații cu privire la reglementările în domeniul pieței libere de energie din România. Oferim servicii complexe de monitorizare a consumurilor, transformăm în timp real consumurile zilnice și parametrii de calitate a energiei electrice prin montarea de contoare martor.

Implementăm soluții cu privire la problemele legate de continuitatea în alimentare. Manifestăm un continuu interes pentru reducerea prețurilor la energie, prin participarea pe Piața de Echilibrare și Piața pentru Ziua Următoare”, se spune în descrierea firmei.

În anul 2019, Enex a avut o cifră de afaceri de 36,7 milioane de lei, respectiv un profit de 106.952 lei.

Aceasta va oferi curentul electric necesar pentru punctele de consum menționate.

”În baza contractului, se va furniza energie electrica de joasa tensiune pentru toate puncte de consum aparținând Municipiului Timișoara, în condițiile respectării în totalitate a cerințelor din Caietul de sarcini, a anexei acestuia si a Instrucțiunilor catre ofertanti. Se va achiziționa energie electrică pentru punctele de consum menționate în caietului de sarcini, de la un furnizor titular de Licență de Furnizare a Energiei electrice, care activează pe piața liberă, la tarife negociate, mai mici decât cele de pe piaţa reglementată, prin intermediul Bursei Române de Mărfuri”, se spune în anunțul de atribuire.

Total
0
Shares
Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Articolul anterior

Producție de compuși anorganici, recuperarea și rafinarea metalelor prețioase din diferite tipuri de deșeuri, realizate într-un laborator al UBB

Articolul următor

Programul Operațional Regional a adus în Regiunea Vest contracte semnate pentru 2,2 miliarde de euro

Citește și despre galele The Voices of Business Awards:
The Voices of Business Awards Cluj 2023
The Voices of Business Awards Alba 2023
The Voices of Business Awards Sibiu 2023
The Voices of Business Awards Brașov 2023
Citește și:
Distribuție Energie Electrică Romania (DEER), lider național în distribuția de energie electrică, a pus în funcțiune asistentul virtual ChatVolt. 
Citeste mai mult

DEER a lansat asistentul virtual ChatVolt

Chatbot-ul activat de societatea clujeană va oferi informații rapide și actualizate privind întreruperile în alimentarea cu energie electrică.…
Zi de Zi știri economice:
Loading RSS Feed
Total
0
Share