Abonează-te
Abonează-te

Primesti pe mail cele mai noi articole publicate

Județul Cluj și-a primenit 360 km de drum într-un an

Conducerea Direcției de Administrare a Domeniului Public și Privat al Județului a analizat bilanțul lucrărilor de reabilitare, modernizare și întreținere executate pe drumurile județene în cursul anului 2020.

“Pe parcursul anului trecut am acționat pe 39 de drumuri sau sectoare de drum județene, fiind vizată o lungime de 360 km. Vom continua acest program de îmbunătățire a infrastructurii rutiere pentru ca traficul să se desfășoare în condiții de maximă siguranță și confort”, a declarat Alin Tișe, președintele Consiliului Județean (CJ) Cluj.

În ceea ce privește investițiile din cadrul programelor de lucrări de modernizare și reabilitare, în cursul anului 2020 CJ Cluj a desfășurat lucrări pe nouă drumuri sau sectoare de drumuri județene, vizând o lungime de 112 km.

La capitolul lucrări de întreținere, în anul precedent s-a acționat prin așternerea de covor asfaltic, reparații și alte operațiuni necesare menținerii condițiilor tehnice corespunzătoare pe 30 de drumuri sau sectoare de drumuri județene, fiind vizată o lungime de 247 km.

Dintre aceștia, 157 km au fost efectiv asfaltați. Au fost executate lucrări de marcaje rutiere longitudinale, axiale, de separare a sensurilor de mers, pe 813 km, pe 57 de drumuri sau sectoare de drumuri județene, precum şi alte tipuri de marcaje, în special treceri de pietoni.

Total
0
Shares
Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Articolul anterior

Zalăul își duce cablurile în subteran

Articolul următor

Zona Plopiș vrea să atragă turiștii în Sălaj

Citește și despre galele The Voices of Business Awards:
The Voices of Business Awards Cluj 2023
The Voices of Business Awards Alba 2023
The Voices of Business Awards Sibiu 2023
The Voices of Business Awards Brașov 2023
Citește și:
Zi de Zi știri economice:
Loading RSS Feed
Total
0
Share