Abonează-te
Abonează-te

Primesti pe mail cele mai noi articole publicate

Fabrica Ecolor se organizează pe principii japoneze

Cel mai mare producător de mobilier din Cluj, societatea Ecolor Jucu, a declanșat un proces de standardizare pe parcursul a trei luni, pe model japonez.

“Echipa noastră de ingineri, împreună cu operatorii liniei de cașerat 2 s-au apucat de treabă și au desfășurat activități de curățenie de tip 5S (sortare, organizare, strălucire, standardizare, menținere). 

Aceste metode LEAN fac parte din principiile japoneze. Ele reprezintă primul pas din procesul de standardizare, care va dura trei luni”, a informat conducerea companiei clujene.

Fabrica Ecolor, care execută majoritatea producției pentru grupul suedez Ikea, a pornit anul trecut o campanie de recrutare la unitatea din Jucu. Printre posturile scoase la concurs se numără operatori de utilaje, muncitori în producție, electricieni, mecanici de întreținere.

Ecolor și-a reluat activitatea după încheierea stării de urgență în toate sectoarele de producție. Compania privată cu capital suedez are 650 de angajați și produce mobilier pentru export, în principal către magazine și depozite Ikea. 

Firma-mamă este Gyllensvaans Möbler (Suedia), companie de familie, producător de mobilier din 1946 și furnizor al Ikea din 1952. Fabrica de la Jucu are o suprafață construită de 57.000 mp, produsele finite fiind realizate din PAL și MDF.

Total
0
Shares
Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Articolul anterior

Finanțare de până la 500.000 de euro pentru proiecte de mobilitate ale universităților

Articolul următor

Fațadele clădirilor vechi din centrul istoric al Oradiei intră în reabilitare

Citește și despre galele The Voices of Business Awards:
The Voices of Business Awards Cluj 2023
The Voices of Business Awards Alba 2023
The Voices of Business Awards Sibiu 2023
The Voices of Business Awards Brașov 2023
Citește și:
Zi de Zi știri economice:
Loading RSS Feed
Total
0
Share