Abonează-te
Abonează-te

Primesti pe mail cele mai noi articole publicate

Un nou curs în portofoliul ANIS: aprofundarea cunoștințelor în domeniul ingineriei cu certificare CPRE

Asociația Patronală a Industriei de Software și Servicii (ANIS) anunță lansarea unui nou curs în portofoliul său – IREB Foundation Level, curs acreditat pentru obținerea certificării CPRE – Certified Professional for Requirements Engineering. Cu o durată de 3 zile, acesta este dedicat aprofundării cunoștințelor în domeniul ingineriei și managementului cerințelor, acoperind toate standardele internaționale, terminologia, tehnicile și metodele necesare.

Prin acest nou curs, ANIS continuă eforturile de formare a specialiștilor în tehnologie începute în urmă cu 14 ani prin cursurile de certificare internațională ISTQB, la care s-a adăugat anul trecut proiectul cu finanțare europeană TechTalent Growth, prin care pregatește în mod gratuit programatori (DevOps și Java), specialiști în Baze de Date, Web design și formeaza Data Protection Officers (DPO).

Primul curs are loc în perioada 27-29 ianuarie, sesiunile fiind organizate online.

Programul CPRE este dezvoltat de IREB (The International Requirements Engineering Board), organizație internațională non-profit, care se concentrează pe profesionalizarea celor specializați în Inginerie și Managementul cerințelor, iar examinările sunt susținute de iSQI (Interational Software Quality Institute), fiind recunoscute internațional. Cursul este segmentat pe trei niveluri profesionale – Foundation Certificate, Advanced Certificate și Expert Certificate și se desfășoară pe o perioadă de trei zile.

„IREB Foundation Certificate reprezintă baza celor care își doresc o carieră în Requirement Engineering și Business Analysts întrucât pune la dispoziția cursanților informațiile esențiale și le oferă abilitățile necesare pentru a aprofunda acest domeniu. Pe lângă bagajul de cunoștințe acumulate, cursanții vor beneficia și de certificarea internațională CPRE, o recunoaștere importantă pentru portofoliul lor”, a declarat Gabriela Mechea, Director Executiv ANIS.

Cursul organizat în România prin intermediul ANIS acoperă nivelul Foundation Certificate, program care nu solicită anumite cunoștințe sau calificări pentru înscriere, însă este dedicat specialiștilor care doresc să-și dezvolte aptitudinile și să aprofundeze domeniul ingineriei și managementului cerințelor. Acesta se focusează atât pe perspectiva teoretică, cât și pe cea practică, exercițiile și testările regăsindu-se într-un procent semnificativ. La finele celor trei zile de cursuri se va susține un examen final cu variante multiple, ce va avea o durată de 75 de minute.

Total
0
Shares
Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Articolul anterior

Instrument pentru relocare la sat - ghidul inițiativei “Niște Orășeni”

Articolul următor

Conacele dărăpănate din Sălaj devin pensiuni luxoase

Citește și despre galele The Voices of Business Awards:
The Voices of Business Awards Cluj 2023
The Voices of Business Awards Alba 2023
The Voices of Business Awards Sibiu 2023
The Voices of Business Awards Brașov 2023
Citește și:
Zi de Zi știri economice:
Loading RSS Feed
Total
0
Share