Abonează-te
Abonează-te

Primesti pe mail cele mai noi articole publicate

Maramureșul va depozita deșeurile la Șomcuta

O platformă temporară de 3 ha pe raza unității administrativ teritoriale din Șomcuta Mare va rezolva problema colectării și depozitării deșeurilor menajere de la nivelul județului Maramureș.

Finalizarea depozitului ecologic de la Sârbi a fost întârziată, iar primarul localității Șomcuta Mare, Gheorghe Buda, a înțeles atât gravitatea problemei, cât și oportunitățile economice care pot veni odată cu platforma temporară de depozitare, conform administrației județene.

”Se știa că începând din februarie 2021 nu se vor mai putea depozita deșeuri menajere la Sighetu Marmației și Baia Mare. Nu putem lăsa gunoaiele în curțile oamenilor, în fața porților sau a blocurilor maramureşenilor.

La Sighetu Marmației problema a fost rezolvată pentru moment, având în vedere că am primit aviz favorabil de la Oradea pentru a depozita acolo cantități importante de deșeuri pe o perioadă de trei luni, începând din ianuarie.

Am solicitat tuturor primarilor din județ să ne pună la dispoziție un teren pe care să amenajăm o astfel de platformă temporară până vom finaliza lucrările la Sârbi, respectiv în 2023”, a subliniat șeful județului, Ionel Bogdan.

CJ Maramureș a solicitat 3 ha de teren Consiliului Local Șomcuta Mare pentru realizarea în regim de urgență a platformei de depozitare temporară a deșeurilor, până la finalizarea depozitului conform din proiectul Ssistemului de Management Integrat al Deșeurilor Sârbi-Fărcașa. La Șomcuta se preconizează și amenajarea unui parc industrial.

Total
0
Shares
Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Articolul anterior

Strategii de marketing pentru comerțul electronic al anului 2021

Articolul următor

Limtex, producător pentru Giorgio Armani, Moschino, Dolce&Gabbana, angajează în Bihor

Citește și despre galele The Voices of Business Awards:
The Voices of Business Awards Cluj 2023
The Voices of Business Awards Alba 2023
The Voices of Business Awards Sibiu 2023
The Voices of Business Awards Brașov 2023
Citește și:
Distribuție Energie Electrică România (DEER) Cluj, cel mai mare distribuitor național de profil, a organizat proiectul educativ “Școala Altfel cu Micul Energetician”, proiect care face parte din campania sa educativă.
Citeste mai mult

DEER predă energetica viitoarelor generații

3.000 de elevi din ciclul primar de învățământ învață despre energie în cadrul proiectului educativ. Distribuție Energie Electrică…
Zi de Zi știri economice:
Loading RSS Feed
Total
0
Share