Abonează-te
Abonează-te

Primesti pe mail cele mai noi articole publicate

Awe Infra va moderniza centrul Turzii

Compania turdeană de construcții a clădirilor rezidențiale și nerezidențiale se va ocupa de proiectul european de modernizare a centrului istoric al municipiului.

Contractele de proiectare și de execuție pentru modernizarea centrului, construirea noii autobaze pentru operatprul local de transport public și amenajarea unei parcări de tip park & ride au fost câștigate de asocierea condusă de constructorul turdean.

Lotul 1 prevede revitalizarea spațiului pietonal din zona centrală a municipiului Turda, iar lotul 2, construirea autobazei, amenajări exterioare aferente pe strada Stadionului FN, dar și amenajarea parcării pe strada 22 Decembrie 1989.

Licitația pentru proiectarea și execuția acestor loturi a fost câștigată de asocierea condusă de Awe Infra. Din aceasta mai fac parte Îndemânarea Prodcom, Euras, ARH Service Guttmann & Comp, DP Cons, SS Construct Prioiect. Contractele au fost semnate la sediul municipalității în prezența lui Cristian Ioan Luca, administratorul Awe Infra, liderul asocierii câștigătoare. 

Constructorul din Turda se ocupă și de extinderea și reabilitarea sistemelor de alimentare cu apă și de canalizare menajeră în două dintre comunele din zonă: Luna și Viișoara, de 20,5 milioane de lei, fără taxa pe valoarea adăugată, derulat de Compania de Apă Arieș.

Societatea de construcții înregistra, în 2019, afaceri de 23 de milioane de lei, dublu față de anul precedent, și un profit anual de 4,3 milioane, de șase ori mai mare. Numărul angajaților săi a crescut de la 14 la 79 în decurs de ani.

 

Total
0
Shares
Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Articolul anterior

Analiză Deloitte: Activitatea de fuziuni și achiziții s-a menținut la un nivel semnificativ în 2020, în pofida contextului general fără precedent

Articolul următor

Un tânăr sălăjean a ajuns, din simplu muncitor, milionar în euro

Citește și despre galele The Voices of Business Awards:
The Voices of Business Awards Cluj 2023
The Voices of Business Awards Alba 2023
The Voices of Business Awards Sibiu 2023
The Voices of Business Awards Brașov 2023
Citește și:
Zi de Zi știri economice:
Loading RSS Feed
Total
0
Share