Abonează-te
Abonează-te

Primesti pe mail cele mai noi articole publicate

Un tânăr sălăjean a ajuns, din simplu muncitor, milionar în euro

Întreprinzătorul Gergely Nemeti a înființat în comuna sălăjeană Nușfalău una dintre cele mai mari ciupercării la nivel mondial.

Nemeti a plecat de tânăr peste hotare, la muncă în Ungaria, pentru a face rost de bani ca să o ducă mai bine, conform Sălajul Liber. A muncit câțiva ani în domeniul ciupercilor și a realizat ce potențial imens are această piață încă neexploatată în România.

A gândit foarte bine idea de afacere și a dat lovitura. Nu a fost ușor, însă din simplu muncitor în Ungaria, Nemeti a ajuns milionar în euro, așa cum arată datele financiare ale societății Boglar Champ, unul dintre cei mai mari jucători din piața mondială a ciupercilor.

„Idea mea a venit după ce am lucrat în străinătate. Treptat, am tot modernizat fabrica și am ajuns la acest nivel”, susține Gergely. Ciupercăria din Nușfalău a fost înființată cu bani câștigați în Ungaria și cu un credit bancar în 2003, pe când el avea 30 de ani.

Treptat însă a ajuns să se impună pe piață, iar în 2018 să raporteze o cifră de afaceri de 82 de milioane de lei. Profitul pe 2018 a fost până atunci un record al întreprinderii, acesta fiind de 14,7 milioane de lei.

Total
0
Shares
Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Articolul anterior

Awe Infra va moderniza centrul Turzii

Articolul următor

Cursuri de ospitalitate la Oradea la Academia licențiată de École hôtelière de Lausanne

Citește și despre galele The Voices of Business Awards:
The Voices of Business Awards Cluj 2023
The Voices of Business Awards Alba 2023
The Voices of Business Awards Sibiu 2023
The Voices of Business Awards Brașov 2023
Citește și:
Zi de Zi știri economice:
Loading RSS Feed
Total
0
Share