Abonează-te
Abonează-te

Primesti pe mail cele mai noi articole publicate

Cursuri de ospitalitate la Oradea la Academia licențiată de École hôtelière de Lausanne

Academia de Management în Ospitalitate ohma by winsedswiss din Oradea, școală care funcționează sub licența prestigioasei instituții elvețiene École hôtelière de Lausanne (EHL), face înscrieri pentru o nouă serie de cursuri la programele vocaționale destinate persoanelor interesate să urmeze o carieră internațională în domeniul ospitalității.

După succesul înregistrat în urma deschiderii școlii în toamna anului 2020, în pofida contextului pandemic nefavorabil, prima serie de studenți a parcurs și promovat cursurile modulului Foundation (nivel începători), la sfârșitul anului trecut.

Astfel, într-o perioadă de doar trei luni de pregătire intensivă, cursanții și-au dezvoltat abilitățile de bază necesare oricărui specialist în administrare hotelieră sau artă culinară, fiind pregătiți să se dezvolte și să avanseze în cariera lor în ospitalitate.

Aceștia vor continua cursurile în cadrul Academiei cu modulul Intermediate (nivel intermediar), pentru ca, începând din martie 2021, să efectueze stagii de practică de șase luni în hotelurile și țările alese de ei.

În acest sens, grupul educațional winsedswiss a încheiat parteneriate cu operatori economici din industria ospitalității, la nivel național și internațional. Cu sprijinul autorităților locale orădene, studenții programului Hotel Administration au exersat noțiunile însușite în Hotelul Cetate din Oradea, aici fiind susținute și unele dintre examenele practice.

Conceptul ohma este bazat pe faptul că nu poți fi un bun manager în industria ospitalității, dacă nu ai practicat tu însuți ceea ce le vei cere angajaților și colaboratorilor tăi să realizeze.

„Odată ce va depăși provocările actuale, sectorul ospitalității va avea și mai multă nevoie de personal calificat, dar mai ales de oameni motivați, care să practice o meserie cu pasiune și pe care să o transforme, astfel, într-o carieră la cel mai înalt nivel. Pe acești tineri îi așteptăm la ohma, unde asigurăm spațiul de învățare propice formării lor ca viitori lideri în domeniu. Ne bazăm atât pe licența École hôtelière de Lausanne, cât și pe experiența trainerilor, profesioniști din industrie, certificați de faimoasa școală hotelieră din Elveția”, declară Christine Schillings, Chief Executive Officer winsedswiss Romania.

Până în prezent, cursurile din Academie s-au desfășurat în sălile de curs în proporție de 90%, în regim de zi, cu respectarea tuturor măsurilor sanitare, atât cele legale, cât și unele suplimentare, cum ar fi: mobilier mobil, organizarea cursurilor pentru maximum zece persoane simultan, testare rapidă periodică a profesorilor și studenților.

În funcție de programul vocațional ales, studenții Academiei ohma pot obține calificări de bază sau specializare în domeniul hotelurilor și restaurantelor, pe modelul de referință elvețian și în baza filosofiei de la Lausanne, într-unul dintre cele patru parcursuri profesionale: culinar (Culinary Professional Diploma); servicii (Food and Beverage Professional Diploma); cazare și recepție (Rooms Professional Diploma); administrare hotelieră (Hotel Administration Professional Diploma).

Total
1
Shares
Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Articolul anterior

Un tânăr sălăjean a ajuns, din simplu muncitor, milionar în euro

Articolul următor

11 ianuarie - Ziua Mondială a Rezervațiilor și Parcurilor Naturale

Citește și:
Zi de Zi știri ecoomice:
Total
1
Share