Bihor Educatie Gastronomie HORECA Servicii Slider Turism Ultimele stiri

Cursuri de ospitalitate la Oradea la Academia licențiată de École hôtelière de Lausanne

Academia de Management în Ospitalitate ohma by winsedswiss din Oradea, școală care funcționează sub licența prestigioasei instituții elvețiene École hôtelière de Lausanne (EHL), face înscrieri pentru o nouă serie de cursuri la programele vocaționale destinate persoanelor interesate să urmeze o carieră internațională în domeniul ospitalității.

După succesul înregistrat în urma deschiderii școlii în toamna anului 2020, în pofida contextului pandemic nefavorabil, prima serie de studenți a parcurs și promovat cursurile modulului Foundation (nivel începători), la sfârșitul anului trecut.

Astfel, într-o perioadă de doar trei luni de pregătire intensivă, cursanții și-au dezvoltat abilitățile de bază necesare oricărui specialist în administrare hotelieră sau artă culinară, fiind pregătiți să se dezvolte și să avanseze în cariera lor în ospitalitate.

Aceștia vor continua cursurile în cadrul Academiei cu modulul Intermediate (nivel intermediar), pentru ca, începând din martie 2021, să efectueze stagii de practică de șase luni în hotelurile și țările alese de ei.

În acest sens, grupul educațional winsedswiss a încheiat parteneriate cu operatori economici din industria ospitalității, la nivel național și internațional. Cu sprijinul autorităților locale orădene, studenții programului Hotel Administration au exersat noțiunile însușite în Hotelul Cetate din Oradea, aici fiind susținute și unele dintre examenele practice.

Conceptul ohma este bazat pe faptul că nu poți fi un bun manager în industria ospitalității, dacă nu ai practicat tu însuți ceea ce le vei cere angajaților și colaboratorilor tăi să realizeze.

„Odată ce va depăși provocările actuale, sectorul ospitalității va avea și mai multă nevoie de personal calificat, dar mai ales de oameni motivați, care să practice o meserie cu pasiune și pe care să o transforme, astfel, într-o carieră la cel mai înalt nivel. Pe acești tineri îi așteptăm la ohma, unde asigurăm spațiul de învățare propice formării lor ca viitori lideri în domeniu. Ne bazăm atât pe licența École hôtelière de Lausanne, cât și pe experiența trainerilor, profesioniști din industrie, certificați de faimoasa școală hotelieră din Elveția”, declară Christine Schillings, Chief Executive Officer winsedswiss Romania.

Până în prezent, cursurile din Academie s-au desfășurat în sălile de curs în proporție de 90%, în regim de zi, cu respectarea tuturor măsurilor sanitare, atât cele legale, cât și unele suplimentare, cum ar fi: mobilier mobil, organizarea cursurilor pentru maximum zece persoane simultan, testare rapidă periodică a profesorilor și studenților.

În funcție de programul vocațional ales, studenții Academiei ohma pot obține calificări de bază sau specializare în domeniul hotelurilor și restaurantelor, pe modelul de referință elvețian și în baza filosofiei de la Lausanne, într-unul dintre cele patru parcursuri profesionale: culinar (Culinary Professional Diploma); servicii (Food and Beverage Professional Diploma); cazare și recepție (Rooms Professional Diploma); administrare hotelieră (Hotel Administration Professional Diploma).

Related posts

Cele mai performante companii din Bistrița-Năsăud, recompensate în cadrul Galei festive Topul Firmelor 2017

Stefana Muresan

Mai puține insolvențe în primele 10 luni din 2020: cel mai mic număr de firme radiate din Transilvania, în Covasna

Ion Surdu

[Enjoy Transylvania!] Emil Radu Moldovan, Bistrița-Năsăud County Council President: „There is no secret, only will, involvement, work, concrete actions”

Transilvania Business

Spitalele Județean și Municipal Oradea, reabilitate cu fonduri europene

Traian Dan

Discuții interministeriale despre dezvoltarea investiţiilor germane în România

Stefana Muresan

Maramureș: Compania americană Universal Alloy Corporation Europe investeşte peste 250 de milioane de euro într-un centru pentru producţia de componente pentru aeronave

redactia

În Ungaria, la vama Petea – Csengersima, are loc o revizia tehnică totală a cântarelor. Trafic mult îngreunat pentru automarfare.

Gruita Ienasoiu

Aproape jumătate de milion de femei, acțiuni în firmele din România

Stefana Muresan

UBB, 14 specializări în limba germană și 72 în maghiară

Stefana Muresan

Pasajul Universităţii de pe centura Oradiei va fi gata până la sfârșitul anului

Traian Dan

Românii cheltuie, în medie, 8,7 euro pe lună pentru activități culturale și de recreere

Papuc Irina

Țiriac Collection, la 5 ani: „Singura colecție care are prima mașină din 1899, iar ultima e venită, mai ieri, de la Porsche”

redactia

Fabricile din Maramureș vor dispune de debite de apă suplimentare

Nora Dumitrescu

Patronatele din turism cer Guvernului să înființeze Autoritatea Națională pentru Turism, care să fie condusă de un președinte cu rang de secretar de stat

Papuc Irina

Grupul OMV Petrom, profit net de 854 milioane de lei, în creştere cu 38%, în T1

Stefana Muresan

Grupul TeraPlast donează 85.000 de lei spitalelor din Bistrița și Băicoi 

Ligia Voro

Fără la cozi la ANCPI. Extrasul de plan cadastral se poate obţine online

Traian Dan

Romexpo va organiza, în anul 2019, peste 140 de târguri, expoziţii şi festivaluri la care aşteaptă peste 900.000 de vizitatori

redactia

Editorii de presă digitală, membri ai BRAT – apel către clienți și industria media

Ligia Voro

Ecolor iese din starea de urgență cu angajări

Nora Dumitrescu

Secția de Neonatologie a Spitalului Universitar București, dotată de Salvați Copiii

Ligia Voro

372 mii de participanţi la Untold

A. I.

Cercetarea: Flexibilitate la Birou

Ionut Oprea

Casa Darvas-La Roche, cea mai originală construcție din Oradea, va fi reabilitată cu bani europeni

Stefana Muresan

Leave a Comment