Abonează-te
Abonează-te

Primesti pe mail cele mai noi articole publicate

Clujul își demolează garajele ca să aibă loc de parkinguri

800 de garaje din tablă din cartierele Mănăştur şi Între Lacuri, din Cluj-Napoca, urmează să fie demolate ca urmare a inițiativei municipalității.

Instituția a trimis sute de somaţii proprietarilor pentru a înlătura garajele. În cazul în care nu vor fi demolate de proprietari, municipalitatea va executa aceste demolări , însă facturile vor trebui să fie achitate de cei care deţin garajul, pe terenul oraşului.

Proprietarii au la dispoziţie timp până în martie să îşi demoleze garajele. ”Am trimis sute de somații pentru garaje din două zone. E etapa a doua din Între Lacuri. Am trimis și somații pentru garajele care sunt adiacente Căii Florești, pe ambele părți ale străzii.

Va urma etapa doi din Mănăștur, vom trece și în Grigorescu. În fiecare zonă din municipiu vom putea face amenajări, parcări și vom crește calitatea vieții”, a declarat viceprimarul Dan Tarcea. Din cele 10.000 de garaje existente în Cluj-Napoca, doar 1.500 au fost desfiinţate până acum.

Ultimul parking finalizat în muncipiu, în complexul studențesc Hasdeu, de 320 de locuri, din Cluj-Napoca, va intra în faza de recepție în această lună. De asemenea, în urma reamenajarea zonei Piața Mărăști va apărea un parking cu 260 de locuri.

Asociația Pro Infrastructură a prezentat imagini cu mai multe parkinguri programate în oraș. Consiliul Județean a lansat o licitație pentru construirea primului park & ride din Cluj-Napoca, cu 863 de locuri, printr-un contract estimat la 10 milioane de euro.

Total
0
Shares
Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Articolul anterior

Băuturile și tutunul, singurele produse pe plus la export în 01.I – 30.XI.2020

Articolul următor

Kromberg & Schubert a închiriat 2.000 de metri pătrați de birouri în Vox Technology Park

Citește și despre galele The Voices of Business Awards:
The Voices of Business Awards Cluj 2023
The Voices of Business Awards Alba 2023
The Voices of Business Awards Sibiu 2023
The Voices of Business Awards Brașov 2023
Citește și:
Zi de Zi știri economice:
Loading RSS Feed
Total
0
Share