Real Estate Ultimele stiri

Kromberg & Schubert a închiriat 2.000 de metri pătrați de birouri în Vox Technology Park

Producătorul german de cablaje și sisteme electrice pentru industria auto Kromberg & Schubert a închiriat 2.000 de metri pătrați de birouri în Vox Technology Park din Timișoara

Kromberg & Schubert este unul dintre cei mai mari producători de componente auto prezenți în România, cu trei fabrici în Arad, Sibiu și Timiș, și un centru de proiectare și dezvoltare în Sibiu. Compania are peste 3.500 de angajați în România

2020 a fost un an bun pentru Vox Technology Park, în ciuda pandemiei COVID-19. În total, în ultimele 10 luni au fost închiriați peste 6.300 de metri pătrați de birouri. Proiectul a obținut și cel mai mare calificativ de certificare sustenabilă BREEAM (Outstanding) pentru un proiect în utilizare din România și au fost implementate numeroase măsuri de siguranță sanitară

Producătorul german de cablaje și sisteme electrice pentru industria auto Kromberg & Schubert a închiriat 2.000 de metri pătrați de birouri în proiectul Vox Technology Park din Timișoara.

Kromberg & Schubert este unul dintre cei mai mari producători de componente auto prezenți în România, cu trei fabrici în Arad, Sibiu și Timiș, și un centru de excelență și dezvoltare în Sibiu. Compania are peste 3.500 de angajați în România.

”Succesul viitor depinde de flexibilitatea noastră, iar relocarea în Vox Technology Park ne va oferi acest lucru. Am semnat anul trecut un contract pe o durată de șapte ani, deci vom continua să ne dezvoltăm în România. În Vox Technology Park echipa noastră va beneficia de cele mai bune condiții pentru a crește și a se dezvolta”, a declarat Marius Petrică, Director Comercial în cadrul Kromberg & Schubert România Ti.

Vox Technology Park a trecut în luna mai a anului trecut printr-un proces intensiv de implementare a unor măsuri de prevenție și de sporire a gradului de siguranță la birou. Au fost achiziționate și instalate două termoscanere, au fost instalate aparate de curățare și filtrare a aerului, aparate pe bază de senzori în spațiile comune și băi și au fost regândite circuitele de circulație prin clădire.

2020 a fost de altfel un an foarte bun pentru Vox Technology Park, de la declanșarea pandemiei pe plan local fiind semnate contracte de închiriere pentru o suprafață totală de peste 6.300 de metri pătrați de birouri.

”Am lucrat foarte intens pe tot parcursul anului trecut iar contractele semnate ne dau încredere că facem bine ceea ce facem. Am crescut nivelul de siguranță sanitară în clădire, tot mai mulți angajați fiind dornici să vină mai des la birou și am fost alături de toți chiriașii și partenerii noștri. Deși a fost dificil, 2020 a fost un an cu rezultate excepționale pentru Vox Technology Park și avem obiective importante și pentru 2021”, a declarat Mark Oancea, director de dezvoltare în cadrul Vox Property Group, dezvoltatorul și proprietarul proiectului.

Vox Technology Park a obținut în 2020 și certificarea sustenabilă BREEAM In-Use cu calificativul Oustanding, cel mai înalt existent pe plan internațional și primul proiect imobiliar din România care obține acest calificativ după cea mai recentă și riguroasă versiunea BREEAM, emisă în mai 2020.

Vox Technology Park are o suprafață închiriabilă de 26.600 de metri pătrați și a fost finalizat în Timișoara în urma unei investiții de 30 de milioane de euro. Proiectul oferă facilități unice la nivel național, precum posibilitatea identificării biometrice, dar și numeroase avantaje competitive pentru angajați. Compania are în dezvoltare și proiectul rezidențial Vox Vertical Village, amplasat în imediata apropiere a proiectului de birouri.

Related posts

Dimex și Explan au finalizat drumul Lăpușului

Nora Dumitrescu

Maramureșenii care lucrează în Italia vor să fie protejați de sindicate

Nora Dumitrescu

Optim PM aniverseaza 10 ani cu noi premii

Ionut Oprea

Endava anunță achiziția agenției digitale ”Five” cu sedii în SUA și Croația

Nicolae Pop

Omul de afaceri Romeo Dunca va transforma ruina din centrul Reșiței într-un complex imobiliar, investiție de 7 mil. euro

redactia

Primăria Ciugud, bani europeni pentru un proiect care va dezvolta două judeţe

redactia

EVW Holding trece în istorie. Belgienii au devenit majoritari

Nora Dumitrescu

Head & Shoulders și Old Spice au încheiat un parteneriat cu Federația Română de Fotbal

Traian Dan

VIDEO// Cum arată șantierul autostrăzii Sibiu – Boița și care este gradul de execuție al lucrărilor

Papuc Irina

APIA efectuează plata ajutorului de stat în sectorul creşterii animalelor

Ion Surdu

Elite în business. Județul Mureș: 4,4 miliarde euro – cifra de afaceri a celor mai valoroase companii

Ligia Voro

Jeffrey Sachs, cel mai bun profesor de economie din lume, laudă direcțiile de dezvoltare ale Clujului

Stefana Muresan

Sprijin nerambursabil de până la 1,05 mil. euro pentru investiţii în exploataţii pomicole inclusiv pentru dud şi goji

redactia

Emil Boc – premiul „Primarul Anului”, pentru proiectele “smart city”

redactia

Birourile Moebius și K&K au proiectat reabilitarea Palatului Banffy

Nora Dumitrescu

Loturile 3 şi 4 ale Autostrăzii Lugoj – Deva: lucrările vor fi finalizate la termen

Stefana Muresan

Managerii Silcotub din Zalău, convocați de Tenaris în Italia

Nora Dumitrescu

Werk investește 2,5 mil. euro într-o parcare cu 400 de locuri pentru Vox Technology Park

Ionut Oprea

Competiție pentru start-up-uri. Antreprenorii cu idei sau afaceri în Energie, Mobilitate sau Smart City pot câștiga milioane de euro

Papuc Irina

P3 Logistics Parks semnează două noi contracte de închiriere cu Uniprest Instal și Norm Fasteners

Papuc Irina

Un studio foto din Baia Mare s-a specializat în viziere medicale

Nora Dumitrescu

Suprafaţa agricolă declarată la APIA Mureş, în creştere

Ligia Voro

Subway va dona mii de sandvișuri bătrânilor și copiilor din Cluj

Nora Dumitrescu

Dialoguri necesare: Totul despre pesticide. Eveniment online realizat de AIPROM astăzi, 19 aprilie, ora 19

Ioan Sandor

Leave a Comment