Real Estate Ultimele stiri

Kromberg & Schubert a închiriat 2.000 de metri pătrați de birouri în Vox Technology Park

Producătorul german de cablaje și sisteme electrice pentru industria auto Kromberg & Schubert a închiriat 2.000 de metri pătrați de birouri în Vox Technology Park din Timișoara

Kromberg & Schubert este unul dintre cei mai mari producători de componente auto prezenți în România, cu trei fabrici în Arad, Sibiu și Timiș, și un centru de proiectare și dezvoltare în Sibiu. Compania are peste 3.500 de angajați în România

2020 a fost un an bun pentru Vox Technology Park, în ciuda pandemiei COVID-19. În total, în ultimele 10 luni au fost închiriați peste 6.300 de metri pătrați de birouri. Proiectul a obținut și cel mai mare calificativ de certificare sustenabilă BREEAM (Outstanding) pentru un proiect în utilizare din România și au fost implementate numeroase măsuri de siguranță sanitară

Producătorul german de cablaje și sisteme electrice pentru industria auto Kromberg & Schubert a închiriat 2.000 de metri pătrați de birouri în proiectul Vox Technology Park din Timișoara.

Kromberg & Schubert este unul dintre cei mai mari producători de componente auto prezenți în România, cu trei fabrici în Arad, Sibiu și Timiș, și un centru de excelență și dezvoltare în Sibiu. Compania are peste 3.500 de angajați în România.

”Succesul viitor depinde de flexibilitatea noastră, iar relocarea în Vox Technology Park ne va oferi acest lucru. Am semnat anul trecut un contract pe o durată de șapte ani, deci vom continua să ne dezvoltăm în România. În Vox Technology Park echipa noastră va beneficia de cele mai bune condiții pentru a crește și a se dezvolta”, a declarat Marius Petrică, Director Comercial în cadrul Kromberg & Schubert România Ti.

Vox Technology Park a trecut în luna mai a anului trecut printr-un proces intensiv de implementare a unor măsuri de prevenție și de sporire a gradului de siguranță la birou. Au fost achiziționate și instalate două termoscanere, au fost instalate aparate de curățare și filtrare a aerului, aparate pe bază de senzori în spațiile comune și băi și au fost regândite circuitele de circulație prin clădire.

2020 a fost de altfel un an foarte bun pentru Vox Technology Park, de la declanșarea pandemiei pe plan local fiind semnate contracte de închiriere pentru o suprafață totală de peste 6.300 de metri pătrați de birouri.

”Am lucrat foarte intens pe tot parcursul anului trecut iar contractele semnate ne dau încredere că facem bine ceea ce facem. Am crescut nivelul de siguranță sanitară în clădire, tot mai mulți angajați fiind dornici să vină mai des la birou și am fost alături de toți chiriașii și partenerii noștri. Deși a fost dificil, 2020 a fost un an cu rezultate excepționale pentru Vox Technology Park și avem obiective importante și pentru 2021”, a declarat Mark Oancea, director de dezvoltare în cadrul Vox Property Group, dezvoltatorul și proprietarul proiectului.

Vox Technology Park a obținut în 2020 și certificarea sustenabilă BREEAM In-Use cu calificativul Oustanding, cel mai înalt existent pe plan internațional și primul proiect imobiliar din România care obține acest calificativ după cea mai recentă și riguroasă versiunea BREEAM, emisă în mai 2020.

Vox Technology Park are o suprafață închiriabilă de 26.600 de metri pătrați și a fost finalizat în Timișoara în urma unei investiții de 30 de milioane de euro. Proiectul oferă facilități unice la nivel național, precum posibilitatea identificării biometrice, dar și numeroase avantaje competitive pentru angajați. Compania are în dezvoltare și proiectul rezidențial Vox Vertical Village, amplasat în imediata apropiere a proiectului de birouri.

Related posts

Shortlist announced for the inaugural Hungarian & Balkan Real Estate Awards 

Ionut Oprea

Lansarea proiectului Teaching and Educating for Sustainability, finanțat prin programul Erasmus+, la Universitatea de Vest din Timisoara

redactia

ATENOR welcomes new prestigious tenants in Budapest

Ionut Oprea

Compa Sibiu, afaceri de aproximativ 41 mil. euro, în T 1

Stefana Muresan

Resi4Rent makes its debut in Warsaw

Ionut Oprea

Este nevoie de o ”legislație permisivă” pentru revigorarea turismului balnear românesc

Stefana Muresan

Au fost selectate proiectele ce vor primi finantare nerambursabila de la Consiliul Judetean Cluj

Stefana Muresan

Continua modernizarea scolilor sibiene cu fonduri REGIO 2014-2020

Stefana Muresan

CleverGO ajunge în Cluj și în Iași

Ligia Voro

Shopping City Târgu Mureș se deschide, totuși, pe 26 martie

Ligia Voro

Another record year for P3 paves way for major growth in 2017

Ionut Oprea

Timișoara: Contractul de salubrizare stradală, de peste 18 milioane de euro, câștigat de Brantner Servicii Ecologice

redactia

Analiza DTZ: piata de retail in tara

Ionut Oprea

Aproape 21 miliarde de euro pentru agricultură, cum îi cheltuim

Ligia Voro

TripnHeal: România poate deveni un centru important pentru turismul dentar

Papuc Irina

Elite în business. Județul Mureș. Dürkopp Adler România – calitate, de 23 de ani

Transilvania Business

Întâlnire de lucru a conducerii CCIR cu preşedinţii Camerelor de Comerţ din 13 judeţe

Stefana Muresan

Trei regionale din Transilvania – treceri de cale ferată cu covor antiderapant

Nora Dumitrescu

Timiș: Aquapark în Buziaş, investiție de 10 milioane de euro

Stefana Muresan

Patru orașe din Transilvania și Banat, pe lista viitoarelor metrouri

Nora Dumitrescu

PRIMER: Ce ar trebui sa stie pacientii despre mecanismului de serializare si verificare a medicamentelor

redactia

Investiţie de 6 milioane de euro într-o fabrică de acumulatori la Oradea

Traian Dan

ASF suspendă activitatea directă de relații cu publicul

Ligia Voro

România vrea să organizeze conferința europeană a clusterelor

Stefana Muresan

Leave a Comment