Abonează-te
Abonează-te

Primesti pe mail cele mai noi articole publicate

Rondocarton a pornit angajările la Apahida

Grupul austriac Rondo Ganahl care deține fabrici de ambalaje în județele Cluj și Sibiu va face primele angajări ale acestui an în România.

Compania Rondocarton a declanșat recrutările de mecanici de întreținere la unitatea din Sânnicoară – Apahida, beneficiile prezentate fiind, în afara salariului, tichete de masă, al 13-lea salariu, pensie facultativă, transport asigurat și prime de Crăciun și Paște. 

Anul trecut,  Rondocarton a realizat angajări la ambele sale fabrici din Transilvania. Pentru Transilvania Pack and Print (TPP) Șura Mică, posturile puse la bătaie au fost ștanțator, stivuitorist, controlor de calitate, gestionar de depozite, iar pentru Rondocarton, operator calitate flux și lăcătuș mecanic de întreținere.

TPP este furnizor principal de ambalaje tipărite offset, de carton (duplex) și carton ondulat pe piața din România. Compania a fost achiziționată în 2019 de Rondo Ganahl, unul dintre cei mai mari producători de carton ondulat, prin subsidiara sa locală Rondocarton. Societatea din Cluj a achiziționat cota majoritară a TPP și a preluat conducerea executivă. 

Total
0
Shares
Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Articolul anterior

11 ianuarie - Ziua Mondială a Rezervațiilor și Parcurilor Naturale

Articolul următor

Banat - un an bun pentru centre logistice

Citește și despre galele The Voices of Business Awards:
The Voices of Business Awards Cluj 2023
The Voices of Business Awards Alba 2023
The Voices of Business Awards Sibiu 2023
The Voices of Business Awards Brașov 2023
Citește și:
Zi de Zi știri economice:
Loading RSS Feed
Total
0
Share