Abonează-te
Abonează-te

Primesti pe mail cele mai noi articole publicate

Parcarea de la spitalul din Zalău va fi extinsă pe verticală

Administrația din Sălaj a finalizat demersurile necesare realizării unui nivel suplimentar pentru parcarea care se amenajează în zona Spitalului Județean de Urgență (SJU) Zalău.

Extinderea pe verticală a parcării impune parcurgerea etapelor de proiectare aferente întocmirii documentațiilor impuse prin certificatul de urbanism actualizat. Au fost semnate clauze contractuale pentru prestarea serviciilor de elaborare a documentației tehnice.

Termenul prevăzut pentru finalizarea acesteia este de două luni. Nivelul nou al parcării va avea o suprafață de 1.900 mp, pe care vor fi realizate suplimentar 85 de locuri de parcare.

Proiectul de amenajare a parcării semiîngropate (cu o capacitate de 91 de locuri de parcare) și spațiului de agrement în zona SJU a demarat în iulie 2020, având o valoare de 5,9 milioane de lei, asigurați de la bugetul județului. Până acum  prezent au fost executate lucrări în proporție de 46%.

“Lucrările se vor finaliza în iulie 2021, iar pentru construcția nivelului nou estimăm un termen de execuție de 12 luni. În această perioadă, având în vedere condițiile meteorologice, urmează a fi emis ordinul de întrerupere a execuției lucrărilor”, a transmis forul județean.

La finalul investiției, parcarea va oferi un număr de 176 locuri, inclusiv cele destinate persoanelor cu dizabilități și cele pentru mama și copilul.

Total
1
Shares
Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Articolul anterior

Foodpanda trece Carpații cu magazinele proprii. Trei unități în Ardeal

Articolul următor

Accesarea tuturor fondurilor europene disponibile, reforma administrativ-teritorială, digitalizare. Apel al mediului de afaceri, adresat Guvernului

Citește si:
Total
1
Share