Abonează-te
Abonează-te

Primesti pe mail cele mai noi articole publicate

Inițiativă unică la nivelul județului Harghita: o singură cartelă de acces pentru șase pârtii

Autoritățile județene din Harghita au implementat o inițiativă unică la nivel local, prin care turiștii pot procura o singură cartelă de acces pentru a putea schia pe cele șase pârtii din județ.

Anunțul a fost făcut într-un live pe Facebook de către președintele Consiliului Județean Harghita, Csaba Borboly. „Șase operatori din diverse puncte ale județului Harghita s-au asociat împreună cu CJ Harghita. Credem că prin această cartelă comună facem schiabil întreg teritoriul județului Harghita. Așadar, nu mai trebuie să stați la rând, puteți cumpăra de aici (Pârtia din Băile Homorod – n.n.) și puteți merge și la celelalte pârtii de schi”, s-a adresat Borboly celor care sunt interesați de schiatul în munții de pe teritoriul județului Harghita.

Astfel, în cadrul acestei inițiative s-au asociat operatorii celor două pârtii de la Bucin, precum și de la Veresvirág – Ciumani, Băile Harghita, Băile Homorod și Șumuleu.

„Noi credem că județul Harghita poate să ofere foarte multe oportunități de a petrece timpu lliber util și plăcut. Ce putem să vă oferim în plus față de celelalte domenii schiabile sunt produsele noastre tradiționale, secuiești, care sunt un fel de unicat. Dacă veniți aici, veți beneficia de servicii, în primul rând pentru familii cu copii”, a mai adăugat președintele CJ Harghita.

Cele șase pârtiile de schi din Harghita se află pe o rază de 100 de kilometri, fiecare fiind accesibilă de pe una dintre DN 12, 13A sau 13B.

Total
2
Shares
Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată.

Articolul anterior

Patronii de restaurante din Sălaj, în audiență la prefect

Articolul următor

Economia globală va reveni la nivelul pre pandemie până la începutul lui 2022

Citește și:
Citeste mai mult

De la Satu Mare, la nivel național

Samus Lact vrea să rezolve problemele din sectorul taurin de la nivel național prin înființarea UNCST –  BOVICOOP.…
Zi de Zi știri ecoomice:
Total
2
Share