Abonează-te
Abonează-te

Primesti pe mail cele mai noi articole publicate

foodpanda a încheiat un parteneriat cu farmaciile Help Net

foodpanda anunță parteneriatul cu lanțul de farmacii Help Net pentru comanda și livrarea rapidă a produselor din farmacii la domiciliul clienților. În primă etapă, serviciul va fi disponibil pentru farmaciile selectate din București & Ilfov, Cluj-Napoca, Brașov, Galați și Oradea, urmând să fie extins în 27 de orașe din țară până la sfârșitul primului trimestru al anului.

Prin acest parteneriat, utilizatorii foodpanda vor putea comanda din secțiunea Shops / Magazine a platformei, de la cea mai apropiată farmacie din rețeaua Help Net, alegând din cele peste 2.000 de produse disponibile. Printre categoriile de produse incluse în aplicație se numără: vitamine și suplimente, medicamente care se pot elibera fără prescripție medicală, produse de îngrijire și frumusețe, produse destinate mamei și copilului, dietă și wellness, produse pentru cupluri, aparatură medicală, dar și produse antiseptice sau dezinfectante.

Prin parteneriatul cu rețeaua de farmacii Help Net continuăm extinderea categoriilor de produse disponibile în aplicația foodpanda pentru livrare rapidă, deschizând o nouă verticală de business de mare importanță. Astfel, utilizatorii noștri își vor putea comanda acasă produsele farmaceutice sau de îngrijire de care au nevoie imediată, inclusiv medicamente care se eliberează fără prescripție medicală, dar și vitaminele și suplimentele alimentare, atât de necesare în special în sezonul rece”, a declarat Andreea Petrișor, Managing Director foodpanda România.

Potrivit reprezentanților companiei, flota de livratori foodpanda va livra produsele solicitate în maximum 30 de minute de la momentul plasării comenzii în aplicație, iar valoarea minimă a unei comenzi este de 50 lei. Intervalul orar în care se pot efectua comenzi va depinde în principal de programul fiecărei farmacii Help Net, acesta fiind diferit în funcție de locație.

Total
0
Shares
Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Articolul anterior

Transferoviar, în penurie de “nași”

Articolul următor

Fuziune informatică București - Cluj. Life Is Hard va prelua Innobyte

Citește și despre galele The Voices of Business Awards:
The Voices of Business Awards Cluj 2023
The Voices of Business Awards Alba 2023
The Voices of Business Awards Sibiu 2023
The Voices of Business Awards Brașov 2023
Citește și:
Zi de Zi știri economice:
Loading RSS Feed
Total
0
Share