Abonează-te
Abonează-te

Primesti pe mail cele mai noi articole publicate

Transferoviar, în penurie de “nași”

Operatorul privat de transport Transferoviar Călători (TFC) Cluj a declanșat o campanie de recrutare de vânzători de bilete în trenurile sale.

Acțiunea are loc la nivelul tuturor secțiilor din țară, prin depunerea de CV-uri online sau la casele de bilete ale companiei. Candidații trebuie să specifice secția în care vor să se angajeze, iar dacă profilul lor corespunde, vor fi contactați de reprezentanții companiei.

Aceasta nu a dat detalii despre salarii sau beneficii, însă a precizat că sunt angajări în secțiile neinteroperabile. Societatea s-a numărat anul trecut printre operatorii feroviari ale căror contracte au fost aprobate de către Ministerul Transporturilor și care au beneficiat de subvenție de la stat.

TFC este un operator feroviar cu capital privat având ca obiect principal de activitate efectuarea transportului feroviar public de călători în trafic intern și internațional. Strategia sa vizează creșterea vitezei de circulație și diminuarea timpilor de parcurs pe sectiile neinteroperabile, majorarea anuală cu 10-15% a numărului de cplători, scăderea cu 15-20% a reclamațiilor din partea călătorilor.

Acesta asigură transportul de călători pe șapte secții neinteroperabile (Galați – Bârlad, Buzău – Nehoiașu, Slănic – Ploiești Sud, Titan Sud – Oltenița, Ploiești Sud – Măneciu, Ploiești Sud – Târgoviște, Târgoviște – Pietroșița) și pe infrastructura interoperabilă (București Nord – Galați, București Nord – Ploiești Sud – Buzău, Cluj-Napoca – Oradea).

Total
0
Shares
Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Articolul anterior

Polonezii de la Blachotrapez ridică a doua fabrică în Baia Mare

Articolul următor

foodpanda a încheiat un parteneriat cu farmaciile Help Net

Citește și despre galele The Voices of Business Awards:
The Voices of Business Awards Cluj 2023
The Voices of Business Awards Alba 2023
The Voices of Business Awards Sibiu 2023
The Voices of Business Awards Brașov 2023
Citește și:
Zi de Zi știri economice:
Loading RSS Feed
Total
0
Share