Abonează-te
Abonează-te

Primesti pe mail cele mai noi articole publicate

Polonezii de la Blachotrapez ridică a doua fabrică în Baia Mare

Producătorul de acoperişuri deţinut de grupul polonez are în plan să facă o nouă hală de producţie de ţigle metalice în Baia Mare. Compania are deja o fabrică în acelaşi oraş şi încă una la Ploieşti.

„Obiectivul nostru principal de dezvoltare îl reprezintă proiectul de investiţii în noua hală de producţie de la Baia Mare, proiect pe doi ani, de 12,4 milioane de lei, din care jumătate reprezintă ajutor de stat. Am semnat acordul de finanţare în septembrie 2020, iar în viitorul apropiat vom demara şi lucrările.

Noua hală de producţie, care va fi dată în folosinţă în vara anului 2022, va avea un sistem automatizat unic, care va eficientiza la maximum producţia. În urma acestei investiţii vrem să creştem semnificativ cota de piaţă a companiei“, a declarat Jaroslaw Turczynski, CEO al Blachotrapez România, conform ZF.

În Polonia anilor ‘70, Jan și Teresa Luberda au pus bazele unei afaceri de familie, executând acoperirea caselor, montaje de jgheaburi și prelucrări metalice în atelierul propriu. Firma s-a dezvoltat continuu, mărindu-și treptat numărul de angajați și înglobând activități de producție și comerț.

În 2004, a început extinderea organizată pe piețele externe. În 2010, compania poloneză a deschis, la Baia Mare, prima fabrică de țigle metalice din România, iar în 2018 o a doua fabrică, la Ploiești. Între timp Blachotrapez a devenit un nume consacrat pe piața europeană de învelitori și fațade metalice.

Total
0
Shares
Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Articolul anterior
Carl Widell- consulul onorific al Suediei, Florin Bugnar- CEO Intelglobalis și X Party & Networking Marius Ghenea- Antreprenor

X Party & Networking lansează serviciul de Networking Dedicat

Articolul următor

Transferoviar, în penurie de “nași”

Citește și despre galele The Voices of Business Awards:
The Voices of Business Awards Cluj 2023
The Voices of Business Awards Alba 2023
The Voices of Business Awards Sibiu 2023
The Voices of Business Awards Brașov 2023
Citește și:
Distribuție Energie Electrică Romania (DEER), lider național în distribuția de energie electrică, a pus în funcțiune asistentul virtual ChatVolt. 
Citeste mai mult

DEER a lansat asistentul virtual ChatVolt

Chatbot-ul activat de societatea clujeană va oferi informații rapide și actualizate privind întreruperile în alimentarea cu energie electrică.…
Zi de Zi știri economice:
Loading RSS Feed
Total
0
Share