Abonează-te
Abonează-te

Primesti pe mail cele mai noi articole publicate

Șeful de la Ursus va conduce Berarii României

Dragoș Constantinescu îl va înlocui la conducerea Asociației Berarii României (ABR) pe Dan Robinson, de la Heineken România.

Membrii ABR l-au desemnat ca nou lider al organizației patronale pe președintele companiei Ursus Breweries. Din această lună, Constantinescu preia noile atribuții de la Dan Robinson, managing director al Heineken România, care a asigurat președinția în 2020.

„Le mulțumesc membrilor asociației că m-au învestit cu încrederea lor pentru acest rol care mă onorează. Este primul meu mandat de președinte în cadrul asociației și aștept cu interes să contribui atât la proiectele aflate în derulare, cât și la cele pe care le vom lansa împreună într-un an atât de provocator cum se anunță 2021.

Ne concentrăm eforturile pe o dezvoltare sustenabilă a sectorului și pe promovarea unui consum responsabil de bere în România. Ne așteptăm ca piața berii să își continue maturizarea, deși contextul sanitar și economic este dificil, astfel încât berea să reprezinte un actor cheie în generarea de creștere economică și în momentele de relaxare pe care le petrecem alături de cei dragi”, spune Constantinescu.

Acesta este președinte al Ursus Breweries România și managing director Romania and Hungary în cadrul Asahi Europe & International. Anterior, a ocupat funcții de conducere la nivel național și regional în cadrul British American Tobacco, supervizând zona de nord a Europei Centrale.

ABR grupează șase producători din România care furnizează 85% din cantitatea de bere consumată în țară. Din asociație fac parte și reprezentanți ai producătorilor de materii prime: Soufflet Malt Romania și Asociația Producătorilor de Hamei.

Total
1
Shares
Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată.

Articolul anterior

Investiții străine în Transilvania: DS Smith vrea să dezvolte o stație modernă de tratare a apelor tehnologice

Articolul următor

Top 10 predicții Colliers pentru piața imobiliară în 2021. Un an al revenirii?

Citește și:
Citeste mai mult

Start-up Nation aproape de start

Ministerul Antreprenoriatului și Turismului a publicat vineri, 24 iunie 2022, procedura finală de implementare a programului pentru stimularea…
Zi de Zi știri ecoomice:
Total
1
Share