Abonează-te
Abonează-te

Primesti pe mail cele mai noi articole publicate

Poiana Turda a devenit primul partener al Școlii EMS

Școala Poiana Turda este cea dintâi unitate de învățământ care va fi inclusă în proiectul inițiat de societatea European Multisolutions Systems Turda.

“Unul dintre obiectivele noastre este de a ne implica activ în comunitatea din care provenim, este și motivul pentru care am demarat Școala EMS. Prin acest proiect ne propunem să ajutăm tinerii să primească o șansă de a cunoaște o meserie și chiar de a avea un serviciu stabil și plătit pe măsura muncii.

Ne bucurăm să anunțăm că primul nostru parteneriat cu școlile s-a semnat chiar cu o unitate de învățământ din apropierea noastră, Școala Poiana Turda”, au precizat reprezentanții EMS Floor.

Grupul fraților Claudiu și Marius Baciu va crea prima școală de aplicatori de pardoseli sintetice și hidroizolații, cu finanțare europeană. “În România nu există o specializare în acest sens, astfel că ideea unei școli de profil, care să îmbine teoria cu stagii concrete de practică, a venit firesc”, a declarat Claudiu Baciu, cofondator al EMS Floor Group.

185 de elevi înscriși la liceu, școală profesională sau postliceală, proveniți din zone defavorizate din Regiunea Nord-Vest (RNV), se vor specializa într-o meserie nouă. Proiectul include parteneriate cu unitățile de învățământ din care provin cursanții.

Compania a obținut o finanțare europeană de 500.000 de euro prin Programul Operațional cu Capital Uman, cu un proiect de stagii de practică în domeniul construcțiilor pentru 185 de elevi din RNV. Grupul EMS este format din trei divizii specializate în pardoseli, hidroizolații și recondiționări de pardoseli.

Total
0
Shares
Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Articolul anterior

AUTOMOTIVE EXPO & B2B MEETINGS 2021: Physical & Virtual

Articolul următor

Patronatele cer parc industrial în Maramureș

Citește și despre galele The Voices of Business Awards:
The Voices of Business Awards Cluj 2023
The Voices of Business Awards Alba 2023
The Voices of Business Awards Sibiu 2023
The Voices of Business Awards Brașov 2023
Citește și:
Zi de Zi știri economice:
Loading RSS Feed
Total
0
Share