Abonează-te
Abonează-te

Primesti pe mail cele mai noi articole publicate

Noul centru Vitacom, operațional din acest an

Distribuitorul de produse electronice Vitacom își va activa noul său centru logistic în zona metropolitană a Clujului.  

Multe dintre fluxurile de lucru vor fi automatizate, iar noul centru va asigura creșterea productivității, prin livrarea mai rapidă a produselor, conform conducerii companiei. Vitacom își propune optimizarea și dezvoltarea platformelor și înlocuirea softurilor cu unele mai performante sau versiuni de ultimă generație.

„Ne vom axa pe dezvoltarea business-ului pe segmentul online și ne vom muta atât echipa, cât și operațiunile într-un nou sediu care va beneficia de un depozit gândit în așa fel încât să crească productivitatea operațiunilor. Acest lucru ne așteptăm să ne aducă o creștere a cifrei de afaceri cu până la 10%”, a declarat Aviva Vita, director executiv administrativ.

Din acest an Vitacom Electronics va fi prezentă pe aplicațiile Foodpanda, Tazz by Emag și Glovo. Compania a fondată de Vasile Andrei Vita a dezvoltat și brandurile proprii Well și Chrome. Anul trecut, compania a realizat afaceri de 60 de milioane de lei, cu o creștere estimată de 10% pentru 2021.

Vitacom derulează o investiţie de 5,5 milioane de euro pentru un nou depozit de 5.500 mp situat în comuna Apahida, actualul sediul, din cartierul Bună Ziua, din Cluj-Napoca, urmând să lase loc unui viitor complex rezidențial.

Total
0
Shares
Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Articolul anterior

Vodafone investește 20 de milioane de euro pentru dezvoltarea competențelor digitale

Articolul următor

100 de ani de la Reforma Agrară. Expoziție foto-documentară, la Muzeul Național Cotroceni

Citește și despre galele The Voices of Business Awards:
The Voices of Business Awards Cluj 2023
The Voices of Business Awards Alba 2023
The Voices of Business Awards Sibiu 2023
The Voices of Business Awards Brașov 2023
Citește și:
Distribuție Energie Electrică România (DEER) Cluj, cel mai mare distribuitor național de profil, a organizat proiectul educativ “Școala Altfel cu Micul Energetician”, proiect care face parte din campania sa educativă.
Citeste mai mult

DEER predă energetica viitoarelor generații

3.000 de elevi din ciclul primar de învățământ învață despre energie în cadrul proiectului educativ. Distribuție Energie Electrică…
Zi de Zi știri economice:
Loading RSS Feed
Total
0
Share