Abonează-te
Abonează-te

Primesti pe mail cele mai noi articole publicate

Complex rezidențial pe malul Someșului, ridicat de un constructor clujean

Un nou ansamblu rezidențial se profilează în apropierea municipiului Cluj-Napoca, în comuna Gilău. Gruparea de locuințe va fi realizată lângă un canal al râului Someș de către o companie locală de construcții.

Ansamblul poartă denumirea de Gloris Village și este inițiat de Nord Conforest, companie controlată de Dorin Așchilean. Proiectul conține locuințe de tip individial și imobile cu locuințe cuplate. Complexul este amplasat pe str. Someșului Rece, iar locuințele vor fi vândute direct de către constructor.

Nord Conforest are în plan, la Cluj-Napoca, o clădire cu profil mixt pe șase etaje, cu birouri și spații comerciale, în apropierea complexului Dedeman. Societatea clujeană deține un teren de 1.300 mp pe str. Fabricii de Chibrituri, unde va edifica un imobil cu două niveluri de subsol, parter și șase etaje.

Asocierea Nord Conforest – Proiect Construct Oradea a câștigat proiectul european de amenajare a proiectului european de realizare a pădurii-parc de 21 ha din Bd. Muncii, demarat de municipalitatea clujeană. Nord Conforest și Drum Asfalt s-au înscris pentru construirea primului park & ride din Cluj-Napoca, lângă Aeroportul Avram Iancu, contract estimat la aproape 10 milioane de euro.

Total
8
Shares
Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Articolul anterior

Se modernizează joncțiunea rutieră între Cluj, Bistrița și Mureș

Articolul următor

Școala de Bani lansează cursul online de educație financiară pentru părinți

Citește și:
Citeste mai mult

Licitație pentru Parcul Industrial Marghita

Vineri, 3 februarie, a fost lansată procedura de licitație pentru proiectarea și execuția lucrărilor la Parcul Industrial Marghita.…
Zi de Zi știri economice:
Total
8
Share