Abonează-te
Abonează-te

Primesti pe mail cele mai noi articole publicate

S-a lansat MLS.ro, un serviciu performant de informare și cooperare pe piața imobiliară

MLS.ro (MLS – Multiple Listing Service), un serviciu performant de informare și cooperare organizată între agenții/agențiile imobiliare din România, se lansează în varianta completă și integrată, ca rezultat firesc a 15 ani de expertiză în practicarea reprezentării exclusive în România, folosind aplicația FlexMLS. Reglementat de APAIR – Asociația Profesională a Agenților Imobiliari din România, Serviciul MLS.ro pune bazele unei piețe imobiliare organizate, reprezentând atât sursa de informații despre proprietățile și tranzacțiile imobiliare, cât și instrumentul de cooperare între agenții imobiliari.

Misiunea acestuia este de a oferi transparență pieței imobiliare, de a deschide vizibilitatea listingurilor către toată piața de agenți și consumatori, a oferi educație specifică agenților din piață și a le asigura profesioniștilor imobiliari, agenți și evaluatori, o modalitate de a presta servicii valoroase, relevante și profesioniste, în beneficiul clienților lor și al întregii piețe imobiliare.

Evoluția conceptului de MLS este în strânsă dependență de evoluția reprezentării exclusive.

Astăzi, tot mai mulți agenți imobiliari promovează reprezentarea exclusivă, ca fiind modul cel mai sănătos de lucru, atât pentru agenți, cât și pentru clienții pe care îi deservesc. Acest mod de lucru a devenit un ideal al unei bresle, nemaifiind o practică izolată.

În toți acești ani, FlexMLS și APAIR au parcurs o primă etapă importantă în evoluția MLS și anume aceea a promovării reprezentării exclusive. FlexMLS a realizat asta prin oferirea celui mai puternic instrument de lucru, incluzând aici și datele culese în peste 10 ani; iar APAIR s-a focusat în special pe educația agenților orientată spre Codul Etic și Reprezentare.

Agențiile imobiliare și evaluatorii – în special, și piața imobiliară – în general, vor avea acces la un serviciu unic prin organizare, tehnologie, conținut și complexitate și care este încununarea efortului nostru continuu și susținut. Un serviciu de informare și cooperare care conferă avantaje competitive certe celor care il vor folosi”, a declarat Sorin Udrea – General Manager MLS.ro.
Total
0
Shares
Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Articolul anterior

Sibiul cumpără cinci minibuze electrice pentru centrul istoric. Investiție de aproape 10 milioane lei

Articolul următor

Se modernizează joncțiunea rutieră între Cluj, Bistrița și Mureș

Citește și despre galele The Voices of Business Awards:
The Voices of Business Awards Cluj 2023
The Voices of Business Awards Alba 2023
The Voices of Business Awards Sibiu 2023
The Voices of Business Awards Brașov 2023
Citește și:
Zi de Zi știri economice:
Loading RSS Feed
Total
0
Share