Real Estate Ultimele stiri

Dunwell a securizat un nou depozit pentru Butique Mall în cadrul CTPark Bucharest North

Dunwell, singurul broker exclusiv de real estate industrial din România, a securizat transferul Boutique Mall într-un spațiu nou de 3.700 mp din cadrul CTPark Bucharest North

Boutique Mall, unul dintre cele mai mari magazine online de incălțăminte și îmbrăcăminte casual și de lux de la noi din țară, își mută activitatea logistică din centrul orașului în zona de nord, într-un depozit de clasă A, recent construit de CTP, tranzacția fiind realizată prin consilierea Dunwell Industrial.

Conform lui Bogdan Chiruță – owner Boutique Mall: „Comerțul online a cunoscut o importantă dezvoltare în ultima perioadă, ceea ce se aplică și activității noastre. De aici a apărut nevoia unui spațiu mai generos, de unde să putem răspunde cât mai prompt cerințelor clienților noștri. O livrare rapidă și oferta foarte generoasă de articole sunt două dintre avantajele la care ținem în relația cu cumpărătorii. Dunwell a înțeles principiile noastre de funcționare și a venit cu propunerea cea mai potrivită pentru această relocare. In urma investiției de peste 600.000 EUR, vom beneficia de un spațiu util desfășurat de depozitare de peste 10.000 mp, ceea ce ne va asigura spațiul necesar pentru următorii 3-5 ani.”

CTPark Bucharest North este parcul industrial construit de CTP în Ștefănești la finalul anului trecut. Localizat strategic pe șoseaua de centură a capitalei cu 4 benzi, parcul oferă soluții customizabile de depozitare pentru mai multe tipuri de companii, din industrii precum e-commerce, producție, automotive sau produse refrigerate. CTPark Bucharest North va avea o suprafață operațională de 116.000 mp, iar primii 21.000 mp au fost deja livrati în prima fază a proiectului. CTP urmează să finalizeze construcțiile până la finalul anului 2021.

Andrei Koszti, Regional Commercial Manager CTP, declară: „Ne bucurăm să îi întâmpinăm pe noii noștri parteneri de la Boutique Mall. CTPark Bucharest North le oferă noilor chiriași avantaje precum: o bună conexiune cu toate intrările principale în oras, costuri minime de operare și condiții optime de desfășurare a activității.”

Din partea Dunwell, Radu Ciobanu, Senior Broker, declară: „Am găsit pentru Boutique Mall soluția cea mai bună de extindere și relocare. Apreciem disponibilitatea CTP de a personaliza spațiul conform specificațiilor cerute. Cu CTP avem o relație strânsă, de lungă durată, dar ne bucură stabilirea acestui nou început cu Boutique Mall.”

Conform Dunwell, în ciuda tuturor temerilor, pronosticurilor pesimiste și fluxului de activitate încetinit, 2020 a fost un an mai bun din punct de vedere al spațiilor de industrial tranzacționate decât 2019, respectiv au fost suprafete mai mari cu 37,93% (654.904 mp vs. 474.800 mp). Majoritatea contractelor au fost semnate in Bucuresti, urmat de Timisoara, oras de referinta in top si de Craiova, o surpriza a anului precedent, fie ca au fost contracte pentru inchirieri noi, relocari/renegocieri sau inchirieri temporare.

Industriile care au stat în topul suprafețelor închiriate sunt FMCG – 38% din cota de piață (potențată în anul trecut de creșterea comerțului online), logistică (15% din valoarea tranzacțiilor) și retail (13% dintre toate suprafețele închiriate). Au urmat cei din producție și pharma.

Related posts

aici.gov.ro – platforma de depunere online a documentelor, lansată de Autoritatea pentru Digitalizarea României

Ion Surdu

Ambasadorul Germaniei la Bucureşti, apel pentru dezvoltarea învățământului dual

redactia

Grupul Sergiana din Braşov mizează pe afaceri de peste 70 mil. euro

redactia

Important pentru fermieri: Ministerul Agriculturii a suspendat depunerea cererilor la APIA

Ion Surdu

Dorel Duță, președinte UNSICAR: “Problema în asigurări nu este dacă se întâmplă riscul, ci când”

Ligia Voro

În 2020, fermierii campioni pariază tot pe hibrizii de porumb Pioneer®

Ligia Voro

Studium Green: Jumătate din apartamentele Wings au fost vândute

A. I.

Metalurgia zălăuană cere ajutorul statului

Nora Dumitrescu

Guvernul Orban va reorganiza Agenţia pentru Agenda Digitală a României

Papuc Irina

Opportunities in regional Romanian cities

Moldova IT Park, primul parc pentru tehnologia informaţiei în Moldova: 160 de rezidenți în 4 luni

Stefana Muresan

Agenţia Eximtur, creștere cu 50% pe destinaţiile balneare

Stefana Muresan

Cercetarea Nomisma referitoare la combaterea inovativă a dăunătorilor a fost prezentată în cadrul târgului Fruit Logistica

Ligia Voro

Episcopia Romano-Catolică investește într-un complex rezidențial cu terenuri de sport în Satu Mare

redactia

Ungurii donează patru armăsari de rasă pentru hergheliile din Transilvania

Traian Dan

Două produse tradiţionale româneşti, prezentate de studenţii USAMV Cluj-Napoca, în procedură de atestare naţională

Stefana Muresan

Corteva Agriscience intenționează să deschidă un Centru de tehnologii pentru tratarea semințelor

Ligia Voro

Senior Software participă alături de Electroarges, Dacia și Universitatea din Pitești la crearea unui ventilator mecanic

Papuc Irina

Inima.bio, primul brand Bio românesc care reprezintă mai mulţi producători locali

Stefana Muresan

Licitație pentru execuția celui de-al treilea pod peste Someș din Satu Mare, contract de peste 94 mil. lei

redactia

BV | Coresi Business Park, certificat BREEAM Very Good

Transilvania Business

UBB, singura universitate din România în clasamentul internațional al universităților Leiden Ranking

Stefana Muresan

2,2 milioane de euro pentru modernizarea spitalului orășenesc din Abrud

Ligia Voro

Concernul japonez Nidec, cea mai mare fabrică de motoare electrice din România, în Argeș

Stefana Muresan

Leave a Comment