Abonează-te
Abonează-te

Primesti pe mail cele mai noi articole publicate

Eli Park 3 – un proiect logistic de 72.000 mp, în zona Buftea Chitila

Element Industrial anunță startul pentru un nou proiect, în zona Buftea Chitila: parcul logistic Eli Park 3, cu o suprafață de 72.000 mp, o investiție totală de 37 milioane EUR. Noul parc logistic va fi construit în mai multe faze, prima constând într-un centru de distribuție de 18.500 mp.

Proiectul este dezvoltat vizavi de Eli Park 1, pe DN7, într-o zonă ce se va transforma într-un hub logistic din imediata proximitate a noii centuri a Bucureștiului – A0. Eli Park 3 este deservit de câteva linii de transport în comun și este localizat la o distanță de 4 km de București. Principalele avantaje sunt accesul facil către nordul & centrul Bucureștiului și amplasarea într-o zonă cu excedent de forță de muncă (Chitila/Buftea).

Eli Park 3 va fi dezvoltat la standarde internațional de clasă A, beneficiind de specificații tehnice precum: înălțime liberă de depozitare de 11,5 m, o ușă de încărcare/descărcare la fiecare 800 mp de hală, spații generoase de manevră pentru camioane (35 m truck court) și locuri numeroase de parcare. Suprafața minimă închiriabilă este de 2.500 de mp.

Unul dintre cei mai dinamici dezvoltatori pe piața de logistică, Element Industrial își propune să devină un partener flexibil pentru chiriașii de spații logistice, putând oferi spații de la câteva sute de metri pătrați în proiectele Eli Xpress, pâna la suprafețe de zeci de mii de metri pătrați în proiectele Eli Parks.

Total
0
Shares
Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Articolul anterior

Maramureșul și-a făcut entitate pentru gestionarea deșeurilor

Articolul următor

Rețeta anului 2021: debirocratizare, digitalizare, transparență, consultare

Citește și despre galele The Voices of Business Awards:
The Voices of Business Awards Cluj 2023
The Voices of Business Awards Alba 2023
The Voices of Business Awards Sibiu 2023
The Voices of Business Awards Brașov 2023
Citește și:
Zi de Zi știri economice:
Loading RSS Feed
Total
0
Share