Abonează-te
Abonează-te

Primesti pe mail cele mai noi articole publicate

Tiger Someș a demarat recrutările de început de an

Cel mai mare producător de hârtie de ambalaj din România, Tiger Someș Impex (TSI) a pornit angajările de muncitori, atât calificați, cât și necalificați, pentru fabrica sa din Dej.

Angajaților li se vor oferi “un salariu atractiv”, prime de prezență, performanță profesională, vacanță, sărbători, orele de noapte și suplimentare fiind plătite cu 100-125%, conform conducerii TSI. Aceasta a precizat că salariaților li se vor asigura asigurare privată de sănătate, masă caldă și transport gratuite.

Societatea din Dej a fost înființată în 1992, având capital româno-italian. În primii ani de activitate a desfășurat activitaţi de comerţ intern și extern, apoi a trecut la producţia de ambalaje înnobilate. Ulterior au fost achiziţionate două linii de extrudare a polietilenei pe hârtie, utilaje de tipărit, tăiat și rebobinat de hârtie.

Numărul de angajaţi aproape s-a dublat pe parcursul ultimului deceniu. Aceasta produce hârtie albită, naturală, înnobilată cu polietilenă, hârtie pergament vegetal, hârtie mătase și carton cu polietilenă. Fabrica a fost realizată printr-un proiect greenfield și a însemnat o investiție totală de 7 milioane de euro.

TSI deținea două divizii în Dej, de hârtie cu polietilenă și de ambalaj flexibil. În 2007, a vândut către grupul ceh OTK, specializat în fabricarea de ambalaje și etichete, producția de ambalaje. Principalii săi concurenți din județ în acest domeniu sunt Rondocarton, Complet Servimpex, Ikorsoft Printing și Packsom.

Total
0
Shares
Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Articolul anterior

Cooperativa Someș Arieș va avea fabrici de nutrețuri și brânzeturi

Articolul următor

Consiliul de administrație al SIF Moldova a fost ales pentru un nou mandat de 4 ani

Citește și despre galele The Voices of Business Awards:
The Voices of Business Awards Cluj 2023
The Voices of Business Awards Alba 2023
The Voices of Business Awards Sibiu 2023
The Voices of Business Awards Brașov 2023
Citește și:
Distribuție Energie Electrică România (DEER) Cluj, cel mai mare distribuitor național de profil, a organizat proiectul educativ “Școala Altfel cu Micul Energetician”, proiect care face parte din campania sa educativă.
Citeste mai mult

DEER predă energetica viitoarelor generații

3.000 de elevi din ciclul primar de învățământ învață despre energie în cadrul proiectului educativ. Distribuție Energie Electrică…
Zi de Zi știri economice:
Loading RSS Feed
Total
0
Share