Abonează-te
Abonează-te

Primesti pe mail cele mai noi articole publicate

Federal Express Corporation, găzduită în parcul logistic WDP

Parcul logistic Warehouses de Pawn (WDP) din județul Cluj va găzdui, din 2021, un depozit al grupului american Federal Express Corporation, cel care a cumpărat compania de curierat TNT Express.  

Noul depozit va avea 2.200 mp, investiția este de 2 milioane de euro, iar livrarea spațiului este programată pentru trimestrul trei din acest an, conform raportului financial al dezvoltatorului belgian de proiecte logistice.

WDP a achiziționat un teren de 8 ha, cu 6 milioane de euro, în județul Cluj și un depozit de 17.000 mp, în Apahida. Acesta va concretiza în România, în 2021, depozite de 188.000 mp, cu investiții de 116 milioane de euro, potrivit Economica.net. Printre beneficiari se numără LLP, Decathlon, Profi, Rosti, Eobuwie.

FedEx este o companie americană de curierat și logistică, provenită din Federal Express, care a cumpărat atât divizia de transport cu camioane a companiei Watkins Motor Lines, cât și operatorul de curierat TNT Express.

Principalii competitori ai săi din România sunt Fan Courier, Urgent Cargus, DHL, GLS. TNT oferă servicii de transport rutier și aerian în Europa, Asia Pacific, America, Orientul Mijlociu, Africa și avea venituri de 6,9 miliarde de euro în 2015.

Total
0
Shares
Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Articolul anterior

Chinezii de la Sinohydro vor să termine centura Zalăului înainte de termen

Articolul următor

Peste 174.500 de angajați în Bihor

Citește și despre galele The Voices of Business Awards:
The Voices of Business Awards Cluj 2023
The Voices of Business Awards Alba 2023
The Voices of Business Awards Sibiu 2023
The Voices of Business Awards Brașov 2023
Citește și:
Zi de Zi știri economice:
Loading RSS Feed
Total
0
Share