Abonează-te
Abonează-te

Primesti pe mail cele mai noi articole publicate

Peștera Meziad și Peștera cu cristale Farcu sunt deschise și în extrasezon

Ca răspuns la solicitările turiștilor și fiindcă vacanța intersemestrială a început, Centrul Pentru Arii Protejate și Dezvoltare Durabilă (CAPDD) Bihor, în calitate de administrator al Peșterii Meziad și al Peșterii cu cristale din Mina Farcu, a decis să păstreze aceste obiective turistice deschise publicului și în lunile din afara sezonului turistic.

În februarie și martie cele două peșteri, care se numără printre cele mai cunoscute obiective turistice din județul Bihor, vor fi deschise sâmbăta și duminica, între orele 11:00 – 15:00, fără o programare prealabilă.

Programarea prealabilă a vizitei este necesară doar pentru grupurile mai mari de zece persoane și poate fi făcută pentru orice zi a săptămânii. Cu o programare anterioară, de minim 48 de ore, peșterile sunt accesibile chiar și turiștilor individuali sau grupurilor mici, în oricare din zilele săptămânii.

Rigorile sanitare au modificat și felul în care românii își petrec timpul liber. A devenit evident faptul că bihorenii, și nu numai ei, practică acum un turism țintiț și de scurtă durată. Adică, merg să viziteze un anumit obiectiv turistic, după care se întorc acasă. CAPDD Bihor se adaptează acestei modificări de comportament și iese în întâmpinarea dorințelor exprimate de turiști, deschizând, în week-end, cele două peșteri pentru cei ce vor să iasă în natură. Precizez că, atât la Peștera Meziad, cât și la Farcu, se iau, în permanență, toate măsurile sanitare necesare pentru a împiedica răspândirea noului coronavirus”, a declarat Paul Iacobaș, președintele CAPDD Bihor.

Total
0
Shares
Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Articolul anterior

Certificate și autorizații eliberate mai repede de Direcția Arhitect Șef Bihor

Articolul următor

Județele Cluj și Bihor pe locurile doi și trei în topul insolvențelor pe 2020

Citește și despre galele The Voices of Business Awards:
The Voices of Business Awards Cluj 2023
The Voices of Business Awards Alba 2023
The Voices of Business Awards Sibiu 2023
The Voices of Business Awards Brașov 2023
Citește și:
Zi de Zi știri economice:
Loading RSS Feed
Total
0
Share