Abonează-te
Abonează-te

Primesti pe mail cele mai noi articole publicate

Studenții din Ardealul de Nord, inițiați de IT-iști în new media

Peste 300 de studenți și masteranzi din Regiunea-Nord Vest vor dezvolta proiecte de tip new media prin intermediul unei platforme de e-learning cu finanțare europeană inițiate de compania de marketing online SEO 365. 

Stagiile de practică se vor adresa studenților din anii III și IV și masteranzilor din Bihor, Bistrița-Năsăud, Cluj, Maramureș, Satu-Mare și Sălaj cu specializări în marketing, comunicare, media și jurnalism. Ei vor avea ca mentori experți în domeniu.

Este primul program de practică în format e-learning din România cu acces la un studio media profesional. Cei admiși vor învăța digital conceptele și strategiile care contează pe piața muncii, își vor testa cunoștințele pe toată durata stagiului și vor avea ocazia să dezvolte proiecte creative, în format new media.

Studenții sunt cei care decid raportul dintre învățarea și practica online și cea de la fața locului, unde pot testa și realiza propriile materiale, rezolvă sarcini și dezvoltă proiecte creative, iar la final pot fi certificați. 150 de studenți, cu cele mai bune rezultate, vor fi premiați cu burse de câte 1.000 de lei.

„Am gândit un stagiu de practică pentru generația actuală pentru viitorii experți în marketing, comunicare, media și jurnalism. Experiența profesională, alături de etapa de învățare atât de necesară, se câștigă și din interacțiunile directe și autentice cu mediul de lucru din domeniul vizat” susțin inițiatorii programului.

Acesta are o finanțare de 1,8 milioane de lei, majoritatea din Fondul Social European, și se desfășoară în perioada 2020-2022. Scopul său este facilitarea integrării acestor studenți pe piața muncii. SEO 365 a mai dezvoltat platformele Cluj.com și Ghid Local (Oradea, Brașov).

Total
0
Shares
Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Articolul anterior

Stabilitate relativă a numărului de salariați în industrie și servicii

Articolul următor

Sălajul și Satu Mare vor face pachete turistice comune

Citește și despre galele The Voices of Business Awards:
The Voices of Business Awards Cluj 2023
The Voices of Business Awards Alba 2023
The Voices of Business Awards Sibiu 2023
The Voices of Business Awards Brașov 2023
Citește și:
Zi de Zi știri economice:
Loading RSS Feed
Total
0
Share