Abonează-te
Abonează-te

Primesti pe mail cele mai noi articole publicate

Schimbări la conducerea Star Transmission și Star Assembly

Gheorghe Achim, actual director de producție Cugir în cadrul Star Transmission, a preluat funcția de director general al Star Transmission și director general interimar al Star Assembly începând cu 1 ianuarie 2021.

În această funcție, Gheorghe Achim îl înlocuiește pe Klaus Eichhorn. Klaus Eichhorn a revenit în Germania, unde a preluat funcția de director operațiuni al filialei Mercedes-Benz Accumotive, centru de competență pentru rețeaua globală de producție baterii a companiei, cu sediul la Kamenz, începând cu 1 ianuarie 2021. În septembrie 2018, a preluat conducerea Star Transmission și Star Assembly în România. Sub supravegherea sa, a avut loc lansarea cu succes a transmisiilor automate 8G-DCT și 8G-DCT hibrid, consolidând astfel poziția locațiilor Sebeș și Cugir în cadrul rețelei globale de producție powertrain.

Klaus Eichhorn: „Vreau să le mulțumesc tuturor colegilor de la Star Transmission și Star Assembly pentru excelenta muncă în echipă din ultimii ani. Împreună, am dovedit importanța, flexibilitatea și performanța ridicată a unităților noastre de producție din România în rețeaua globală de producție powertrain a Mercedes-Benz Cars.”

Gheorghe Achim și-a început cariera la Daimler în mai 2008, ca director financiar la Star Transmission. De la înființarea Star Assembly în 2013, a preluat această funcție pentru ambele entități. Începând cu 1 noiembrie 2018, Gheorghe Achim a preluat o nouă responsabilitate ca director operațiuni producție Cugir, pe care le gestionează cu succes de atunci. În noul său rol, Gheorghe Achim va fi responsabil de filiala românească Mercedes-Benz Star Transmission în calitate de director general, menținându-și totodată funcția de director producție.

Gheorghe Achim: „Unitățile de producție din Sebeș și Cugir joacă un rol cheie în furnizarea fabricilor de autoturisme Mercedes-Benz la nivel mondial cu transmisii de înaltă tehnologie, în mod flexibil și eficient. Aștept cu nerăbdare să consolidez mai departe succesul Star Transmission și Star Assembly, împreună cu o echipă puternică.“

Total
0
Shares
Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Articolul anterior

Titlurile de stat Tezaur emise de Fisc pot fi cumpărate și în luna februarie

Articolul următor

Secretele „Rețetei Bolojan în administrație”

Citește și despre galele The Voices of Business Awards:
The Voices of Business Awards Cluj 2023
The Voices of Business Awards Alba 2023
The Voices of Business Awards Sibiu 2023
The Voices of Business Awards Brașov 2023
Citește și:
Zi de Zi știri economice:
Loading RSS Feed
Total
0
Share