Abonează-te
Abonează-te

Primesti pe mail cele mai noi articole publicate

Schimbări la conducerea Star Transmission și Star Assembly

Gheorghe Achim, actual director de producție Cugir în cadrul Star Transmission, a preluat funcția de director general al Star Transmission și director general interimar al Star Assembly începând cu 1 ianuarie 2021.

În această funcție, Gheorghe Achim îl înlocuiește pe Klaus Eichhorn. Klaus Eichhorn a revenit în Germania, unde a preluat funcția de director operațiuni al filialei Mercedes-Benz Accumotive, centru de competență pentru rețeaua globală de producție baterii a companiei, cu sediul la Kamenz, începând cu 1 ianuarie 2021. În septembrie 2018, a preluat conducerea Star Transmission și Star Assembly în România. Sub supravegherea sa, a avut loc lansarea cu succes a transmisiilor automate 8G-DCT și 8G-DCT hibrid, consolidând astfel poziția locațiilor Sebeș și Cugir în cadrul rețelei globale de producție powertrain.

Klaus Eichhorn: „Vreau să le mulțumesc tuturor colegilor de la Star Transmission și Star Assembly pentru excelenta muncă în echipă din ultimii ani. Împreună, am dovedit importanța, flexibilitatea și performanța ridicată a unităților noastre de producție din România în rețeaua globală de producție powertrain a Mercedes-Benz Cars.”

Gheorghe Achim și-a început cariera la Daimler în mai 2008, ca director financiar la Star Transmission. De la înființarea Star Assembly în 2013, a preluat această funcție pentru ambele entități. Începând cu 1 noiembrie 2018, Gheorghe Achim a preluat o nouă responsabilitate ca director operațiuni producție Cugir, pe care le gestionează cu succes de atunci. În noul său rol, Gheorghe Achim va fi responsabil de filiala românească Mercedes-Benz Star Transmission în calitate de director general, menținându-și totodată funcția de director producție.

Gheorghe Achim: „Unitățile de producție din Sebeș și Cugir joacă un rol cheie în furnizarea fabricilor de autoturisme Mercedes-Benz la nivel mondial cu transmisii de înaltă tehnologie, în mod flexibil și eficient. Aștept cu nerăbdare să consolidez mai departe succesul Star Transmission și Star Assembly, împreună cu o echipă puternică.“

Total
3
Shares
Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Articolul anterior

Titlurile de stat Tezaur emise de Fisc pot fi cumpărate și în luna februarie

Articolul următor

Secretele „Rețetei Bolojan în administrație”

Citește si:
Total
3
Share