Abonează-te
Abonează-te

Primesti pe mail cele mai noi articole publicate

Nord-Conforest va specializa în construcții sute de tineri

Compania clujeană de construcții Nord Conforest a accesat un proiect european prin care își propune să integreze în acest sector economic aproape 200 de tineri.

Acestora li se vor pune la dispoziție nu numai experiența practică în șantier, ci și consiliere profesională, masă, cazare, inclusiv o bursă în bani la finalizarea stagiului de practică, la care vor participa tineri din Regiunea Nord-Vest. Proiectul se derulează în cadrul Programului Operațional Capital Uman 2014-2020.

“Societatea noastră își propune prin acest proiect, finanțat din fonduri europene, creșterea capacității de integrare pe piața muncii pentru 185 de elevi, prin implicarea într-un program de consiliere și orientare profesională, respectiv într-un program de sensibilizare-informare privind nediscriminarea și egalitatea de șanse pe piața muncii”, a precizat conducerea companiei.

Elevii trebuie să aibă domiciliu în județele Bihor, Bistrița-Năsăud, Cluj, Maramureș, Satu Mare sau Sălaj. Nord Conforest este o societate cu capital privat din Cluj-Napoca a cărei activitate constă în execuția de lucrări de construcții atât în zona Transilvaniei, cât și în România.

Activitatea acesteia s-a dezvoltat pornind de la execuția de construcții forestiere, până la execuția lucrărilor de construcții civile și industriale, drumuri și poduri în rețele naționale cât și județene și comunale, lucrări hidrotehnice și de consolidare.

Compania dispune de o secție de prefabricate și produse de balastieră în localitatea Gâlgău (județul Sălaj), o stație de betoane în localitatea Repedea (județul Maramureș), utilaje terasiere, automacarale, instalații de forat, parc auto.

Lucrările de întreținere și reparații ale utilajelor sunt asigurate de Secția de Mecanizare și Reparații Utilaje Cluj-Napoca și prin intermediul atelierelor sale zonale din Bistrița și Huedin. De asemenea, Nord Conforest dispune de un atelier pentru confecții metalice, în localitatea Gilău (județul Cluj).

Total
20
Shares
Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Articolul anterior

Compania de Apă Someș începe lucrările la Șimleu Silvaniei

Articolul următor

Proiectul de electrificare a liniei ferate Cluj Napoca - Oradea are toate avizele

Citește și:
Liniște la Aeroportul ”Transilvania”
Citeste mai mult

Liniște la Aeroportul ”Transilvania”

Aleșii județeni au aprobat joi, 2 februarie, într-o ședință ordinară de lucru, Harta strategică de zgomot la Aeroportul…
Contract important pentru Romgaz Mediaș
Citeste mai mult

Contract important pentru Romgaz Mediaș

Baku – Trimisul special al Agerpres, Florentina Peia, transmite: Preşedintele Klaus Iohannis a declarat că a agreat cu omologul…
Investitori surpriză la Tereos Luduș
Citeste mai mult

Investitori surpriză la Tereos Luduș

Producătorul francez de zahăr Tereos a anunţat miercuri, 1 februarie, că doi investitori români vor prelua activităţile sale…
Zi de Zi știri economice:
Total
20
Share