Abonează-te
Abonează-te

Primesti pe mail cele mai noi articole publicate

Compania de Apă Someș începe lucrările la Șimleu Silvaniei

Extinderea sistemului de alimentare cu apǎ în zona Şimleu Silvaniei – Bobota şi a celui de canalizare în aglomerarea Sǎrmǎşag va fi derulată de Compania de Apă Someș (CAS) în cadrul Programului Operaţional Infrastructură Mare (POIM) 2014-2020.

Contractul de lucrări semnat la sediul Consiliului Județean (CJ) Sălaj vizează înființarea de noi rețele de apă și canal în 11 localități din județ și are valoarea de 72 de milioane lei, fără taxa pe valoarea adăugată, cu o durată de execuție de 21 luni.

Acesta reprezintă contractul cu cea mai mare valoare dintre dintre toate cele adjudecate până în prezent pentru realizarea de rețele în mediul rural din Sălaj. Se vor înființa rețele de apă în localități din mai multe comune din județ – Cristelec, Doh, Măeriște, Giurtelecu Șimleului, Uileacu Șimleului, Mălădia, Sărmășag, Bobota, Derșida, Zalnoc, Camăr, respectiv rețele de canalizare menajeră în Sărmășag, Derșida și Bobota.

“Suntem la al patrulea proiect de investiții majore semnat în tot ceea ce înseamnă aducțiune de apă de la Tarnița către Sălaj. Suntem tot mai aproape de ceea ce ne dorim: realizarea unei investiții majore care are ca scop creșterea standardului de viață al cetățenilor comunelor prinse în acest proiect de mare anvergură”, a precizat Dinu Iancu-Sălăjanu, președintele CJ Sălaj.

În cadrul proiectului regional de dezvoltare a infrastructurii de apă şi apă uzată din județele Cluj și Sălaj, s-au mai semnat contracte de lucrări pentru zonele Zalău – extinderi, Jibou, Cehu Silvaniei, Șimleu Silvaniei, Vârșolț – Crasna – Ban – Cizer, Hida – Sutoru, Romita – Bogdana, Surduc – Cristolț – Băbeni – Letca – Lozna.

Total
0
Shares
Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Articolul anterior
PGA Electric

PGA Electric își face o hală de 5 milioane de euro pe fonduri europene

Articolul următor

Nord-Conforest va specializa în construcții sute de tineri

Citește și despre galele The Voices of Business Awards:
The Voices of Business Awards Cluj 2023
The Voices of Business Awards Alba 2023
The Voices of Business Awards Sibiu 2023
The Voices of Business Awards Brașov 2023
Citește și:
Distribuție Energie Electrică România (DEER) Cluj, cel mai mare distribuitor național de profil, a organizat proiectul educativ “Școala Altfel cu Micul Energetician”, proiect care face parte din campania sa educativă.
Citeste mai mult

DEER predă energetica viitoarelor generații

3.000 de elevi din ciclul primar de învățământ învață despre energie în cadrul proiectului educativ. Distribuție Energie Electrică…
Zi de Zi știri economice:
Loading RSS Feed
Total
0
Share