Abonează-te
Abonează-te

Primesti pe mail cele mai noi articole publicate

Producătorii locali din Maramureș, promovați de Camera de Comerț

Camera de Comerț și Industrie Maramureș (CCIM) a decis să sprijine comercializarea produselor locale prin intermediul evenimentelor organizate în acest an.

CCIM va relua, în 2021, colaborarea cu complexul comercial Baia Mare Value Centre (BMVC) prin promovarea antreprenorilor și a producătorilor locali. În 2020, cu puțin timp înainte de izbucnirea pandemiei de COVID-19, instituția camerală a semnat un protocol cu centrul comercial pentru a organiza cel mai mare târg de nunți din județ.

La aproape un an de la eveniment, CCIM și BMVC au hotărât să continue parteneriatul și să demareze noi proiecte comune prin care să fie promovați și susținuți producătorii locali maramureșeni, cu respectarea măsurilor sanitare și a regulilor impuse în contextul crizei coronavirusului.

În februarie BMVC și CCIM vor promova meșteșugarii locali, cei care prin îndeletnicirile lor creează produse tradiționale apreciate și reprezentative pentru județ.

În perioada 12-24 februarie, în incinta centrului comercial, cei interesați vor putea face cunoștință cu meșteșugari locali, sub sloganul Produs de Maramureș, își vor promova produsele în cadrul unui eveniment dedicat exclusiv acestora. În baza protocolului de colaborare, instituția camerală va sprijini centrul comercial prin identificarea meșteșugarilor locali interesați.

Total
0
Shares
Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Articolul anterior

Agronomii clujeni vor produce arbuști de Josta

Articolul următor

Transylvania Beer premiată la nivel internațional

Citește și despre galele The Voices of Business Awards:
The Voices of Business Awards Cluj 2023
The Voices of Business Awards Alba 2023
The Voices of Business Awards Sibiu 2023
The Voices of Business Awards Brașov 2023
Citește și:
Citeste mai mult

MARATONUL PENTRU EDUCAȚIE ANTREPRENORIALĂ

CONAF Sucursala București organizează semifinala ”MARATONUL PENTRU EDUCAȚIE ANTREPRENORIALĂ” Confederaţia Naţională pentru Antreprenoriat Feminin (CONAF) – Sucursala București,…
Zi de Zi știri economice:
Loading RSS Feed
Total
0
Share