Abonează-te
Abonează-te

Primesti pe mail cele mai noi articole publicate

Ardelenii vor putea merge direct cu avionul în Bulgaria

Operatorul low cost Blue Air va demara, din vară, de pe Aeroportul Internațional Internațional Avram Iancu Cluj (AIAIC), prima sa cursă către litoralul bulgăresc. Un alt traseu va conecta aerogara din Someșeni cu Aerportul Constanța.  

Destinația Burgas, operată cu avioane Boeing 737, reprezintă o premieră pentru rețeaua de rute a AIAIC, fiind primul zbor direct spre o destinație turistică din Bulgaria. “Creșterea operațiunilor de zbor desfășurate de Blue Air și noutățile pe care le aduce rețelei de rute disponibile pe AIAIC răspund necesităților de conectivitate a pasagerilor pe segmentul de trafic turistic și oferă opțiuni atractive de călătorie către cele mai dorite destinații de pe riviera Mării Negre, susțin reprezentanții AIAIC.

„Suntem bucuroși să ne extindem oferta cu două rute suplimentare, extrem de solicitate din Cluj. Burgas și Constanța reprezinta piețe strategice pentru rețeaua Blue Air din Transilvania, iar lansarea primului nostru serviciu aerian low cost către Burgas este o etapă importantă în strategia noastră”, a declarat Krassimir Tanev, director comercial al Blue Air.

„Cele două destinații reprezintă un nou pas în vederea reducerii impactului negativ asupra traficului aerian resimțit ca urmare a pandemiei de coronavirus și confirmă eforturile demarate până în acest moment pentru a contracara efectele crizei”, spune Viorel Federiga, preşedintele Consiliului de Administraţie al AIAIC.

“Lansarea celor două destinații noi, implicit dezvoltarea bazei operaționale a Blue Air de pe AIAIC, este un pas important pentru relansarea zborurilor și o nouă etapă a parteneriatului de lungă durată cu operatorul aerian. Recuperarea numărului de destinații disponibile și a traficului aerian înregistrat înainte de pandemie, reprezintă o prioritate pentru aeroportul nostru”, susține directorul AIAC.

Total
0
Shares
Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Articolul anterior

Constructorul Spedition UMB, încetinit de exproprieri pe autostrada Sălajului

Articolul următor

DELEGATE™ - noua soluție de combatere a larvelor de lepidoptere (omizi), a minatoarelor, tripșilor și puricilor meliferi din pomicultură

Citește și despre galele The Voices of Business Awards:
The Voices of Business Awards Cluj 2023
The Voices of Business Awards Alba 2023
The Voices of Business Awards Sibiu 2023
The Voices of Business Awards Brașov 2023
Citește și:
Zi de Zi știri economice:
Loading RSS Feed
Total
0
Share