Abonează-te
Abonează-te

Primesti pe mail cele mai noi articole publicate

Mașinile de deszăpezire din Timișoara, prezentate live, în acțiune, pentru cetățeni, pe o hartă a orașului

Odată cu revenirea vremii rele, Primăria Timișoara le oferă celor interesați posibilitatea să vadă live, pe harta orașului, câte utilaje de curățenie sunt pe traseu și unde acționează acestea. Forma grafică seamănă foarte mult cu harta din programul de GPS WAZE și a fost realizat de o firmă de specialitate ”cu bune intenții”

Inițiativa de transparentizare a devenit activă în cursul acestei săptămâni, este un nou instrument menit să ofere vizualizarea serviciilor publice furnizate locuitorilor. Atât vehiculele de deszăpezire, cât și cele de salubrizare, de acum pot fi urmărite în permanență în timp real, pe internet, la adresa: www.primariatm.ro/mediu-2/#curatenie . Cetățenii pot urmări acolo numărul și tipul vehiculului, traseul parcurs și viteza cu care a circulat.

Dacă cetățenii observă neconcordanțe între datele de pe harta live și datele reale din teren, ei pot transmite sesizări pe aplicația Primăria Timișoara sau pe site-ul Primăriei.

Total
0
Shares
Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Articolul anterior

Membrii mediului social, economic și administrativ vor colabora pentru dezvoltarea județului Timiș, în cadrul unui nou Consiliu

Articolul următor

O firmă din Dej și una din Cluj vor realiza proiectul stațiilor de încărcare pentru viitoarele autobuze electrice din Timișoara

Citește și despre galele The Voices of Business Awards:
The Voices of Business Awards Cluj 2023
The Voices of Business Awards Alba 2023
The Voices of Business Awards Sibiu 2023
The Voices of Business Awards Brașov 2023
Citește și:
Zi de Zi știri economice:
Loading RSS Feed
Total
0
Share