Abonează-te
Abonează-te

Primesti pe mail cele mai noi articole publicate

Grupul Mobiente-Limtex și-a lansat propriul brand AMAVI la Oradea

Grupul de confecții și tricotaje Mobiente-Limtex, care lucrează pentru case internaţionale de modă precum Dolce&Gabbana, Iceberg, Steinbock, Max Mara, Giorgio Armani, Moschino, şi-a lansat, joi 11 februarie 2021, propriul brand – AMAVI.

Grupul Mobiente-Limtex lucrează pentru case de modă renumite

Confecţiile şi tricotajele marca AMAVI pentru femei şi bărbaţi, precum şi articole pentru casă, sunt disponibile atât online, cât şi în magazinul din sediul companiei, situat pe Calea Borşului nr. 22/A (în spatele salonului Dacia-Renault-Nissan).

Specializat din 1995 ca producător pentru marile branduri internaţionale, grupul Mobiente-Limtex exportă întreaga producție pe pieţele din Europa, SUA, Japonia, Australia, Israel, Emiratele Arabe Unite.

Materialele sunt calitative: lână, cașmiruri, angora, poliamidă. Ne adresăm femeilor și bărbaților, dar producem și articole pentru casă (pături, perne). Vom dezvolta pe viitor și o colecție de copii, fetițe, băieți. Având în vedere situația actuală, producem și comercializăm și măști faciale cu filtru și valvă, în culorile alb și negru. Articolele pot fi găsite pe site-ul nostru oficial, cât și pe Instagram și pe Facebook”, a precizat Olivia Popovici, directorul Departamentului de Marketing şi Dezvoltare Brand.

Noul brand românesc AMAVI reuneşte articole de confecţii şi tricotaje pentru femei – bluze, pulovere, maiouri, rochii, cardigane, paltoane, hanorace, sacouri, cămăsi, pantaloni, bermude, fuste și accesorii. De asemenea, AMAVI produce și pulovere și cardigane pentru bărbaţi.

Total
0
Shares
Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Articolul anterior

Kaufland își caută oameni pentru centrele sale logistice

Articolul următor

ELITE ÎN BUSINESS. Top 20 de companii românești din Județul Alba

Citește și despre galele The Voices of Business Awards:
The Voices of Business Awards Cluj 2023
The Voices of Business Awards Alba 2023
The Voices of Business Awards Sibiu 2023
The Voices of Business Awards Brașov 2023
Citește și:
Zi de Zi știri economice:
Loading RSS Feed
Total
0
Share