Abonează-te
Abonează-te

Primesti pe mail cele mai noi articole publicate

Kaufland își caută oameni pentru centrele sale logistice

Lanțul german de hipermarketuri a dat drumul unei acțiuni de recrutare pentru depozitele sale din localitățile Turda și Ploiești. De asemenea, a pus la bătaie posturi atât pentru sediul central din București, cât și pentru magazinele din țară.

La centrul logistic din județul Cluj sunt disponibile posturi pentru electrician întreținere și reparații și trainee, iar pentru cele de operator etichetare produse, manipulant sortare și retur, analist gestiune stocuri, analist IT, operator calculator și lucrător comercial sunt acceptate doar persoane cu dizabilități.

Grupul Kaufland cuprinde 132.000 de angajați la nivel internațional, dintre care 15.000 în România. Ca parte a grupului Schwarz, Kaufland este unul dintre principalii retaileri de pe piața europeană (România, Germania, Cehia, Slovacia, Croația, Polonia, Bulgaria și Republica Moldova).

Gama de produse locale formată din 3.600 de articole, o treime din întregul sortiment din magazin. Există 141 de magazine Kaufland deschise în România. Principalii săi concurenți în sectorul hipermarketurilor pe plan național sunt Auchan, Carrefour și Cora.

Total
0
Shares
Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Articolul anterior

Cinema Scala, la stadiul finisajelor

Articolul următor

Grupul Mobiente-Limtex și-a lansat propriul brand AMAVI la Oradea

Citește și despre galele The Voices of Business Awards:
The Voices of Business Awards Cluj 2023
The Voices of Business Awards Alba 2023
The Voices of Business Awards Sibiu 2023
The Voices of Business Awards Brașov 2023
Citește și:
Zi de Zi știri economice:
Loading RSS Feed
Total
0
Share