Abonează-te
Abonează-te

Primesti pe mail cele mai noi articole publicate

Romgaz are un nou director general, numit pentru un mandat de 2 luni

Consiliul de Administrație al Societății Naționale de Gaze Naturale Romgaz S.A. a numit un nou director general pentru un mandat de 2 luni.

Ședința CA Romgaz a avut loc pe data de 12 februarie 2021. Membrii consiliului au aprobat două hotărâri privind conducerea societății. Astfel, prin Hotărârea nr. 10/12.02.2021, CA a luat act de demisia lui Aristotel Marius Jude din funcția de președinte al Consiliului de Administrație.

Până la următoarea ședință a Consiliului de Administrație, domnul Bogdan Nicolae Simescu va exercita atribuțiile de președinte al Consiliului de Administrație, anunță societatea într-un comunicat de presă.

În aceeași ședință, Consiliul de Administrație al S.N.G.N. Romgaz S.A., prin Hotărârea nr. 11/12.02.2021, l-a numit pe Aristotel Marius Jude în funcția de director general al S.N.G.N. Romgaz S.A., începând cu data de 13 februarie 2021, pentru un mandat provizoriu de 2 luni.

Aristotel Jude a declarat că a acceptat numirea în funcție din dorința de a asigura continuitatea în exercitarea managementului executiv al companiei şi pentru gestionarea eficientă a proiectelor imediate şi prioritare ale S.N.G.N. ROMGAZ S.A. „Nutresc speranta că împreună cu o echipă unită, profesionistă voi reusi o gestionare eficientă a activităţii companiei în acest scurt mandat”, a spus Jude.

Vă reamintim că funcția de director general era deținută temporar de Daniel Corneliu Pena, director general adjunct al ROMGAZ. Acesta fusese numit temporar director general al companiei în urma revocării din funcție a lui Adrian Volintiru în 13 ianuarie a.c.. Volintiru a preluat conducerea Romgaz în iunie 2018 pentru un mandat de patru luni pentru ca apoi, de la 1 octombrie 2018, să fie numit în funcție pentru un mandat de patru ani, după ce a câștigat selecția pentru funcția de director general.

Aristotel Jude a fost Secretar de Stat în cadrul Ministerului Energiei, responsabil de coordonarea activității ministerului în domeniul țițeiului și gazelor naturale. Are un Master of Business Administration (MBA), acordat de Conservatoire National Des Arts Et Metiers, Paris, Franța și competențe dovedite de-a lungul carierei profesionale în managementul întreprinderii, administrare societăți, consultanță în domeniul juridic. De-a lungul timpului a ocupat mai multe funcții de conducere în cadrul S.N.G.N. ROMGAZ S.A.: manager proiect, director de department, director de direcție, administrator.

Total
0
Shares
Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Articolul anterior

În septembrie se va inaugura la Timișoara cea mai mare fabrică de asamblat biciclete din Europa. Investiția, 30 de milioane

Articolul următor

Cererile la APIA se vor depune online

Citește și despre galele The Voices of Business Awards:
The Voices of Business Awards Cluj 2023
The Voices of Business Awards Alba 2023
The Voices of Business Awards Sibiu 2023
The Voices of Business Awards Brașov 2023
Citește și:
Zi de Zi știri economice:
Loading RSS Feed
Total
0
Share