Abonează-te
Abonează-te

Primesti pe mail cele mai noi articole publicate

În septembrie se va inaugura la Timișoara cea mai mare fabrică de asamblat biciclete din Europa. Investiția, 30 de milioane

La Timișoara se va deschide în acest an cea mai mare fabrică de asamblat biciclete din Europa, în urma finalizării unei investiții apreciată la 30 de milioane de euro. Noua locație va avea suprafața de 23.000 de metri pătrați, acolo va urma să funcționeze unitatea celor de la Sport Mechanical Workshop, care în prezent funcționează într-un spațiu de 5000 de metri pătrați, închiriat, tot la Timișoara.

Construcția noii fabrici a fost inițiată anul trecut. Conform celei mai recente planificări, fabrica de biciclete se va deschide în luna septembrie, conform celor de la bike-eu.com. După faza de pornire, noua facilitate a SMW va avea o producție anuală de 1,5 milioane de unități, incluzând atât biciclete obișnuite, cât și biciclete electronice. Presa locală relatează că Atelierul mecanic pentru sport asamblează deja biciclete pentru lanțul francez de magazine de sport Decathlon într-un spațiu închiriat de 5.000 metri pătrați în Timișoara. Noua hală de producție construită în apropierea orașului se va întinde pe o suprafață de 23.000 metri pătrați.

La începutul anului 2016, când a pornit activitatea, Sport Mechanical Workshop, asambla 300 de biciclete pe zi, în timp ce producția medie zilnică este acum de 3.500 de unități. În luna august 2019, fabrica a produs bicicleta cu numărul 1.000.000. Societatea este unul dintre puținii parteneri ai retailerului de articole sportive Decathlon.

Fondată în 2016, compania denumită Sport Mechanical Workshop este deținută de investitorii italieni Francesco Russo și Vittorio Olagnero, precum și de partenerul lor român Laszlo Nyaradi. Valoarea investiției în noua facilitate era estimată la demarare la 30 de milioane de euro.

Total
0
Shares
Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Articolul anterior

Timișul caută soluții pentru atragerea mai multor turiști, după ce a fost clar depășit de alte județe

Articolul următor

Romgaz are un nou director general, numit pentru un mandat de 2 luni

Citește și despre galele The Voices of Business Awards:
The Voices of Business Awards Cluj 2023
The Voices of Business Awards Alba 2023
The Voices of Business Awards Sibiu 2023
The Voices of Business Awards Brașov 2023
Citește și:
Zi de Zi știri economice:
Loading RSS Feed
Total
0
Share