Abonează-te
Abonează-te

Primesti pe mail cele mai noi articole publicate

Speedwell a semnat un acord de finanțare cu Erste Group Bank pentru MIRO

Speedwell, unul dintre cei mai dinamici dezvoltatori de pe piața de imobiliare din România, începe un parteneriat cu Erste Group Bank prin semnarea unui acord de finanțare în valoare de 27 de milioane de euro, pentru dezvoltarea proiectului MIRO, o clădire de birouri clasa A pe care compania o construiește în zona de nord a Bucureștiului.

Lucrările de construcție pentru MIRO au demarat în iulie 2020. De la aceasta dată, activitatea de pe șantier a continuat în ritm alert, clădirea de birouri urmând sa fie livrată la sfârșitul acestui an.

În momentul de față, aproximativ 65% din totalul suprafeței a fost închiriată de diferite companii.

“Suntem bucuroși să anunțăm că am semnat un acord de finanțare cu Erste Group Bank, în strânsă cooperare cu Banca Comercială Română. Succesul proiectelor noastre se datorează și sprijinului primit din partea partenerilor noștri, iar cazul MIRO nu este o excepție de la regulă. Este un parteneriat de care putem fi cu toții mândri, mai ales în această perioadă delicată”, a declarat Didier Balcaen, CEO și CO-Fondator Speedwell.

MIRO le va oferi chiriașilor spații de birouri clasa A la cele mai înalte standarde de pe piață. Conceptul proiectului prezintă un design inovativ, menit să creeze o atmosferă de lucru confortabilă. Clădirea de birouri include o suprafață închiriabilă de 23.000 mp, pe 5 niveluri, cu floor plate de 4.750 mp, iar raportul parcărilor la suprafața închiriabilă este de 1:40.

Sustenabilitatea este o prioritate pentru proiectele Speedwell. Astfel, cu o eficiență energetică ridicată și folosind cele mai moderne tehnologii, MIRO a fost conceput pentru a obține certificările BREEAM Excellent și WELL.

“Gestionarea și negocierea semnării acestui acord, într-una dintre cele mai dificile circumstanțe, este o reușită de care putem fi cu toții mândri. O astfel de realizare ne arată potențialul acestui parteneriat pe viitor”, a declarat Mario Andrijevic, Client Executive, Erste Group Bank.

Echipa internă a departamentelor juridic și financiar, formată din Natalia Sarpi – CFO și avocații Simona Alecu și Alex Bumbu, a acordat asistență clientului, cu susținere din partea echipei de banking și financiar Țucă, Zbârcea & Associates reprezentată de Mihai Dudoiu și Sergiu Negreanu. De partea creditorului, echipa internă Erse Group Bank a fost asistată de Wolf Theiss Romania, reprezentată de Iuliana Stoicescu, Cătălin Sabău și condusă de Claudia Chiper.

“Ne bucurăm că am avut oportunitatea de a susține părțile implicate în închierea cu succes a acestui acord, acesta fiind rezultatul colaborării dintre profesioniști calificați și motivați”, a declarat Claudia Chiper, Partener și Head of Banking and Finance la Wolf Theiss.

 

Speedwell are un portofoliu semnificativ de proiecte în România, incluzând Record Park în Cluj-Napoca, Triama Residence și The Ivy în București, Paltim în Timișoara și Riverside City în Râmnicu-Vâlcea, alături de proiectul de office din nordul capitalei, menționat mai sus.

Total
1
Shares
Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Articolul anterior

Descoperiți pachetele FMC pentru cereale și porumb!

Articolul următor

Atenor, a new residential project in Budapest

Citește și despre galele The Voices of Business Awards:
The Voices of Business Awards Cluj 2023
The Voices of Business Awards Alba 2023
The Voices of Business Awards Sibiu 2023
The Voices of Business Awards Brașov 2023
Citește și:
Zi de Zi știri economice:
Loading RSS Feed
Total
1
Share