București Real Estate Slider Ultimele stiri

Speedwell a semnat un acord de finanțare cu Erste Group Bank pentru MIRO

Speedwell, unul dintre cei mai dinamici dezvoltatori de pe piața de imobiliare din România, începe un parteneriat cu Erste Group Bank prin semnarea unui acord de finanțare în valoare de 27 de milioane de euro, pentru dezvoltarea proiectului MIRO, o clădire de birouri clasa A pe care compania o construiește în zona de nord a Bucureștiului.

Lucrările de construcție pentru MIRO au demarat în iulie 2020. De la aceasta dată, activitatea de pe șantier a continuat în ritm alert, clădirea de birouri urmând sa fie livrată la sfârșitul acestui an.

În momentul de față, aproximativ 65% din totalul suprafeței a fost închiriată de diferite companii.

“Suntem bucuroși să anunțăm că am semnat un acord de finanțare cu Erste Group Bank, în strânsă cooperare cu Banca Comercială Română. Succesul proiectelor noastre se datorează și sprijinului primit din partea partenerilor noștri, iar cazul MIRO nu este o excepție de la regulă. Este un parteneriat de care putem fi cu toții mândri, mai ales în această perioadă delicată”, a declarat Didier Balcaen, CEO și CO-Fondator Speedwell.

MIRO le va oferi chiriașilor spații de birouri clasa A la cele mai înalte standarde de pe piață. Conceptul proiectului prezintă un design inovativ, menit să creeze o atmosferă de lucru confortabilă. Clădirea de birouri include o suprafață închiriabilă de 23.000 mp, pe 5 niveluri, cu floor plate de 4.750 mp, iar raportul parcărilor la suprafața închiriabilă este de 1:40.

Sustenabilitatea este o prioritate pentru proiectele Speedwell. Astfel, cu o eficiență energetică ridicată și folosind cele mai moderne tehnologii, MIRO a fost conceput pentru a obține certificările BREEAM Excellent și WELL.

“Gestionarea și negocierea semnării acestui acord, într-una dintre cele mai dificile circumstanțe, este o reușită de care putem fi cu toții mândri. O astfel de realizare ne arată potențialul acestui parteneriat pe viitor”, a declarat Mario Andrijevic, Client Executive, Erste Group Bank.

Echipa internă a departamentelor juridic și financiar, formată din Natalia Sarpi – CFO și avocații Simona Alecu și Alex Bumbu, a acordat asistență clientului, cu susținere din partea echipei de banking și financiar Țucă, Zbârcea & Associates reprezentată de Mihai Dudoiu și Sergiu Negreanu. De partea creditorului, echipa internă Erse Group Bank a fost asistată de Wolf Theiss Romania, reprezentată de Iuliana Stoicescu, Cătălin Sabău și condusă de Claudia Chiper.

“Ne bucurăm că am avut oportunitatea de a susține părțile implicate în închierea cu succes a acestui acord, acesta fiind rezultatul colaborării dintre profesioniști calificați și motivați”, a declarat Claudia Chiper, Partener și Head of Banking and Finance la Wolf Theiss.

 

Speedwell are un portofoliu semnificativ de proiecte în România, incluzând Record Park în Cluj-Napoca, Triama Residence și The Ivy în București, Paltim în Timișoara și Riverside City în Râmnicu-Vâlcea, alături de proiectul de office din nordul capitalei, menționat mai sus.

Related posts

SEE Property Forum 2018, 29th of March, Radisson Blu

Ionut Oprea

Oradea, Brașov și Cluj-Napoca, cele mai bune servicii de transport

Stefana Muresan

ADNBA: Looking ahead to a new exciting chapter of growth

Ionut Oprea

RC Europe a inaugurat la Oradea al treilea proiect de retail sub brandul NEST, din România

Papuc Irina

Donație a patronului Unicarm pentru Spitalul Judeţean Satu Mare

Traian Dan

Topul celor mai vândute medicamente pentru răceală. Brandul unui producător român îşi face loc printre cele mai căutate produse

redactia

Cushman & Wakefield Echinox: Dana Sava se alatura departamentului Capital Markets

Ionut Oprea

Vânzările Allview au depășit 80 de milioane de lei datorită intrării pe piața televizoarelor smart

Papuc Irina

Starbucks își deschide cafenele în serie la Cluj

Nora Dumitrescu

Vitacom își propune exporturi de 10% din cifra de afaceri

Stefana Muresan

Trei măsuri de comunicare proactivă cu investitorii

Ion Surdu

Mâine se lansează Consiliul Național pentru Transformare Digitală: va avea șapte priorități

Ion Surdu

Măștile “made in Romania” au intrat în rețelele Lidl și Carrefour

Nora Dumitrescu

 Un volum de referință: „Agricultura. Concepte și Instrumente operaționale”, lansat la Oradea

Stefana Muresan

Clifford Chance Badea isi extinde echipa

Ionut Oprea

Inventure lanseaza francizele Meli Melo – Paris si Hansen Ergonomics Studio

Ambarcațiunile cu motoare termice, interzise pe marile lacuri ale Clujului

Nora Dumitrescu

Parteneriat pe piața cafelei din România: cea mai mare franciză „5 to go” va începe anul 2020 alături de Mozaik Investments

Papuc Irina

Ce se poate face ca mediul privat, IMM-urile să reprezinte peste 50% din PIB la sfârșitul anului

Ion Surdu

2018 – Forum Real Estate Constructii Materiale si Servicii

Ionut Oprea

Spitalul „Clujana” se modernizează cu 5 mil. euro, fonduri europene

Stefana Muresan

L.I.F.T. 2019, prima conferință a creatorilor de conținut online din România

Ligia Voro

Proiectele inițiate de cetățeni vor primi finanțare la Florești

Nora Dumitrescu

Dacia a demarat la uzina de la Mioveni cea mai mare extindere din ultimii 15 ani. Capacitatea anuală va depăși 400.000 de mașini

redactia

Leave a Comment