Abonează-te
Abonează-te

Primesti pe mail cele mai noi articole publicate

Grupul Tenaris le va face educație tehnică online studenților din România

Compania TenarisSilcotub va derula o serie de webinarii pe teme tehnice pentru tinerii interesați de acest domeniu din România, susținute de specialiștii producătorului metalurgic.

Acestea vor avea loc în perioada 22 februarie – 18 martie și vor viza teme precum, procesele tehnologice, îmbunătățirea continuă, calitatea, data science sau aspectele legate de siguranța și protecția mediului. Sute de elevi de la șase licee cu profil tehnic din localitățile Zalău, Călărași și Câmpina, locațiile de producție în România ale grupului, au devenit bursieri selectați în programul Bursa TenarisSilcotub.

Un alt program al companiei li se adresează studenților de profil tehnic interesați de domeniul industrial. Producătorul de ţevi industriale, parte a grupului internaţional Tenaris, controlat de familia italiană Rocca, a realizat în 2019 afaceri de 505 milioane de euro. Societatea exportă 80% din producţie, principalii său clienţi fiind OMV Petrom, Exxon Mobile, Chevron, Autoliv.

Fabrica de la Zalău are o capacitate anuală de 250.000 tone oţel şi produce pentru industria energetică şi automotive. TenarisSilcotub e cel mai important producător de ţevi din oţel fără sudură de diametre mici din țară, cu sedii în Zalău, Bucureşti, Câmpina, Călăraşi, Cluj-Napoca.

Total
0
Shares
Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Articolul anterior

Volumul lucrărilor de construcţii a crescut în anul 2020 cu 15,9% față de anul 2019

Articolul următor

ACI primenește rețeaua de apă-canal a Clujului

Citește și despre galele The Voices of Business Awards:
The Voices of Business Awards Cluj 2023
The Voices of Business Awards Alba 2023
The Voices of Business Awards Sibiu 2023
The Voices of Business Awards Brașov 2023
Citește și:
Zi de Zi știri economice:
Loading RSS Feed
Total
0
Share