Abonează-te
Abonează-te

Primesti pe mail cele mai noi articole publicate

ACI primenește rețeaua de apă-canal a Clujului

Compania de Apă Someş (CAS) a demarat o investiţie de 34,5 milioane de lei, plus taxa pe valoarea adăugată, pentru extinderea şi reabilitarea reţelelor de alimentare cu apă şi canalizare în 10 localităţi din judeţ.

Lucrările de execuţie efectuate de Antrepriza de Construcții și Instalații vor debuta în perioada următoare şi se vor derula pe parcursul a maximum 18 luni. “E o veste bună pe care o dăm locuitorilor din 10 sate clujene, legată de faptul că în curând vor avea apă potabilă. La fel de îmbucurător e faptul că pentru a realiza acest lucru vom folosi fonduri nerambursabile’’, a declarat Alin Tişe, preşedintele Consiliului Judeţean.

În cadrul proiectului, vor fi amenajate noi aducţiuni şi reţele de distribuţie a apei de 38 km. Vor fi reabilitate vechi aducţiuni, respectiv reţele de distribuţie a apei de 31,3 km. De asemenea, vor fi reabilitate două staţii de pompare ape uzate din localitatea Gilău. Investiţia este parte a proiectului european în valoare totală de 355 de milioane de euro, câştigat de CAS Cluj şi finanţat prin intermediul Programului Operaţional Infrastructură Mare 2014-2020.

Total
0
Shares
Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Articolul anterior

Grupul Tenaris le va face educație tehnică online studenților din România

Articolul următor

Estimare: Numărul magazinelor cu peste 1.000 de comenzi pe zi se va tripla în urmatorii 3 ani

Citește și despre galele The Voices of Business Awards:
The Voices of Business Awards Cluj 2023
The Voices of Business Awards Alba 2023
The Voices of Business Awards Sibiu 2023
The Voices of Business Awards Brașov 2023
Citește și:
Zi de Zi știri economice:
Loading RSS Feed
Total
0
Share