Abonează-te
Abonează-te

Primesti pe mail cele mai noi articole publicate

Prima Development Group a finalizat 640 de apartamente în 2021, în Oradea și București

Prima Development Group, cel mai mare dezvoltator imobiliar din Oradea, anunță pentru anul 2021 finalizarea a 640 de apartamente în București și Oradea, precum și consolidarea extinderii pe piața imobiliară din Capitală cu proiecte noi care vor însuma peste 2.500 de apartamente.

Compania este unul dintre cei mai activi dezvoltatori din România, după numărul de unități rezidențiale livrate în fiecare an și are în prezent 10 proiecte în derulare. În București, Prima Development Group semnează în acest moment două ansambluri rezidențiale, iar din strategia grupului pentru 2021 face parte continuarea extinderii în Capitală.

Anul acesta consolidarea extinderii proiectelor rezidențiale în București face parte din strategia de business a grupului. Ne propunem să livrăm în fiecare an câte 500 de apartamente și astfel să ne sporim portofoliul de proiecte rezidențiale durabile. Pentru noi, extinderea în Capitală a reprezentat un pas firesc în evoluția celor 15 ani de experiență imobiliară și credem că viziunea noastră despre ce înseamnă o locuință fiabilă este foarte bine primită. Suntem în căutare de terenuri mari, în zone bune ale orașului, iar la finalul acestui an și începutul anului viitor vom demara încă trei proiecte importante în București, ce vor însuma peste 2.500 de apartamente”, spune Andrei Moanță, CEO Prima Development Group.

După o experiență îndelungată în Oradea, acolo unde a livrat până acum peste 3.000 de apartamente în imobile cu o valoare totală cumulată de peste 180 de milioane de euro, dezvoltatorul a intrat pe piața imobiliară din București în 2017 odată cu demararea proiectului Boemia Apartments. Acesta este un ansamblu rezidențial tip boutique situat în centrul Bucureștiului, pe bulevardul Mărășești nr. 125, cu regim mic de înălțime, parter si 5 etaje, și însumează un total de 75 de apartamente, cu 2 și 3 camere, dar și duplexuri. Proiectul a beneficiat de o investiție de 8,5 milioane de euro, iar în prezent este vândut integral. Boemia Apartments este premiat internațional cu distincția Best Architecture Multiple Residence Romania în cadrul European Property Awards 2019.

Și cel de-al doilea proiect din București semnat de Prima Development Group și care va fi livrat anul acesta, Core Timpuri Noi, a primit o dublă distincție internațională: Best Residential Development Romania și Best Development Marketing Romania în cadrul European Property Awards 2020. Situat în apropierea noului pol de business Timpuri Noi, pe Strada Foișorului nr. 108-112, ansamblul rezidențial Core aduce laolaltă un complex de apartamente tip studio dublu, de 2, 3 și 4 camere și abordează un stil smart-minimalist, cu cele mai noi tehnologii integrate. Investiția pentru acest proiect se ridică la 20 de milioane de euro, iar cele 240 de apartamente vor fi finalizate anul acesta.

Portofoliul Prima Development Group are în centru o viziune a spațiului de locuit fiabil, a casei durabile ce rezistă cu brio trecerii timpului și toate proiectele sunt realizate de echipa internă de profesioniști în construcția de locuințe a grupului, de la concept și proiectare, la design, construire și management.

Total
0
Shares
Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Articolul anterior

Asaltul caselor pasive. Apare o nouă unitate de producție în Ardeal

Articolul următor

Noutățile fiscale din acest an @ „Tax Update 2021”

Citește și despre galele The Voices of Business Awards:
The Voices of Business Awards Cluj 2023
The Voices of Business Awards Alba 2023
The Voices of Business Awards Sibiu 2023
The Voices of Business Awards Brașov 2023
Citește și:
Zi de Zi știri economice:
Loading RSS Feed
Total
0
Share