Abonează-te
Abonează-te

Primesti pe mail cele mai noi articole publicate

Cooperativa Țara Mea, un alt nivel de lucru: departament de export pentru produsele românești

Cooperativa Țara Mea anunță oficial deschiderea departamentului de export pentru produse românești. Este un proiect extrem de amplu, la care se lucrează de mai bine de doi ani, scopul fiind promovarea și vânzarea de produse românești agro-alimentare peste tot în lume.

“Am lansat acest proiect din dorința pură de a face cunoscute produsele românești peste tot în lume. În general, nu mă deranjeaza ideea de import, sustin ideea ca fiecare țară să promoveze și să exporte produsele sale autentice, însă atunci când ajungem să importăm produse tradiționale romanesti fabricate în alte țări, fără să și exportăm, atunci, din punctul meu de vedere, devine o problemă de siguranță națională. Puținul aport pe care pot să îl aduc, personal, la acest capitol, este exportul de produse autentice ale producătorilor români.” (Florin Burculescu, președinte Cooperativa Țara Mea).

Cooperativa Țara Mea a participat, anul trecut, la expozitia internațională de la Doha, promovând doar produse autentice românești și reprezentând peste 1000 de producători români.

De la începutul acestui an, au avut loc mai multe întâlniri de lucru, bilaterale, în vederea dezvoltării de relații bilaterale, import-export, pe segmentul de produse agro-alimentare. Întâlnirile au reprezentat un real success și suntem încrezători că au fost puse bazele unei viitoare colaborări reciproc avantajoase, pentru fiecare stat în parte.

Vânzarea de produse românești în țară reprezintă o prioritate.

“Am trimis oferte în vederea listării către toate lanțurile de magazine din tară și, întrucât promovarea produselor românești în rândul consumatorilor români, în primul rând, este o prioritate pentru toți, ne așteptăm ca aceștia să răspundă pozitiv. Sunt optimist că vom începe să lucrăm impreuna pentru acest scop comun, întrucât calitatea produselor românești este indiscutabilă.  Sunt convins că sunt în asentimentul tuturor părților când spun că vrem să  asiguram, mai întâi, nevoile de consum ale românilor.” (Florin Burculescu, Presedinte Cooperativa Țara Mea).

Cooperativa Ţara Mea este cea mai mare cooperativă agricolă din România și are peste 1.000 de fermieri membri, cu activităţi pornind de la cultivarea legumelor, procesarea lactatelor şi până la producţia de carne de porc şi pasăre, produse finite şi băcănie.

Total
0
Shares
Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Articolul anterior

ELITE ÎN BUSINESS: Top 20 companii românești din Județul Bistrița-Năsăud

Articolul următor

Tinerii își prezintă ideile de business în fața antreprenorilor de top din România

Citește și despre galele The Voices of Business Awards:
The Voices of Business Awards Cluj 2023
The Voices of Business Awards Alba 2023
The Voices of Business Awards Sibiu 2023
The Voices of Business Awards Brașov 2023
Citește și:
Distribuție Energie Electrică Romania (DEER), lider național în distribuția de energie electrică, a pus în funcțiune asistentul virtual ChatVolt. 
Citeste mai mult

DEER a lansat asistentul virtual ChatVolt

Chatbot-ul activat de societatea clujeană va oferi informații rapide și actualizate privind întreruperile în alimentarea cu energie electrică.…
Zi de Zi știri economice:
Loading RSS Feed
Total
0
Share