Antreprenori Comunitate Eveniment Lideri si afaceri Proiecte Slider Ultimele stiri

Tinerii își prezintă ideile de business în fața antreprenorilor de top din România

Ai între 16 și 24 de ani? Ai o idee de afacere în care crezi și pe care consideri că o poți transforma într-un business de succes? NU mai sta pe gânduri! Până pe 23 februarie completează formularul, depune-l și intră în programul de la Tinerii în Arenă. 7 oameni de afaceri sunt pregătiți să-ți asculte ideea și să îți ofere feedback iar dacă reușești să-i convingi ai șansa să primești mentorat și sprijin în dezvoltarea propriului business.

Doi din trei tineri, la nivel național, au apetit pentru antreprenoriat – arată studiul Insights PulseZ, iar unul din patru este deschis să își pornească propria afacere dacă găsește resursele necesare. Intenția pentru antreprenoriat este mare la nivel de România însă un procent aproape nesemnficativ (1% dintre tinerii între 15-34%) chiar încep o afacere, conform INS.

Pentru acei tineri motivați să își înceapă propria afacere și au o idee de business pe care vor să o pună în aplicare s-a deschis etapa de preselecție în cadrul evenimentului Tinerii în Arenă, cel mai mare eveniment de business pentru Generația Z din România.

Evenimentul anterior, din noiembrie 2020, a avut peste 1800 de participanți înregistrați și o audiență online de peste 20.000 care au urmărit cu atenție sfaturile unor antreprenori de succes precum Dragoș Petrescu, Dragoș Anastasiu, Daniela Marișcu, Cristian Onețiu, Cristina Bâtlan și Radu Constantin.

În ediția aceasta organizatorii și-au propus să selecteze 15 tineri pe care să îi treacă printr-un program de mentorat de aproximativ două luni, înainte de a-i selecta pe cei șapte care își vor prezenta ideile de business în fața a șapte dintre cei mai cunoscuți și de succes antreprenori români.

“Ne propunem să îi identificăm și sprijinim pe acei tineri între 16 și 24 de ani care sunt determinați și au o idee de business în care cred. Generația Z are nevoie de modele, de tineri asemenea lor, care să le arate că se poate. Dorința antreprenorială este mare, însă avem nevoie să trecem și la acțiune. Prin mentorat și sprijin putem să creăm niște povești inspiraționale care să îi motiveze pe cei cu o idee să o pună în aplicare.” – a declarat Alin Claudiu Apostu, gazda evenimentului și organizatorul Vreau să fiu Antreprenor – proiectul sub umbrela căruia se desfășoară evenimentul Tinerii în Arenă.

Înscrierile pentru ideile de business sunt deschise până pe 23 februarie, iar tinerii care își doresc să aplice trebuie să completeze un document prin care detaliază ideea lor de business și să trimită un videoclip în care să arate povestea și motivația lor.

Întrebat despre sfatul pe care îl are pentru cei interesați de antreprenoriat, Dragoș Petrescu – fondatorul Grupului City Grill și liderul de proiect al Vreau să fiu Antreprenor a declarat: “Aveți idei interesante? Aveți curaj să vi le sustineți ? Vreți un mentor cu experiență? Atunci merită să vă luptați să convingeți unul dintre Lei că meritați sprijinul lui!”

Mai multe informații pot fi aflate pe site-ul https://vsfa.ro/tinerii-in-arena/ , unde organizatorii au pus la dispoziție documentele de sprijin pentru procesul de înscriere al ideii de business. Totodată, acolo este și un video în care Cristian Onețiu, unul dintre antreprenorii participanți la evenimentul din toamnă Tinerii în Arenă și fondator Life Care, vine cu informații utile despre cum să completezi documentul de înscriere.

Related posts

Fond de premiere de 60.000 euro pentru programul Bursele ANIS 2019. Încă 4 zile de înscriere

Ligia Voro

Doi tineri din Sibiu vor să fie pionieri în francizarea studiourilor de fitness din România. Vând rețeta succesului celor care își doresc să facă afaceri din sălile de sport

Nicolae Pop

Zboruri suplimentare pe ruta Timişoara – Bucureşti introduse de două companii aeriene

redactia

Euroins, sancționată cu 500.000 de lei și cu administrator temporar, precizări ASF

Ligia Voro

Administratorul Autodomus SA Reghin, Maria Huprich – voință, putere de muncă și succes în agricultură

Stefana Muresan

Adrian Vascu, senior partner Veridio, despre măsurile Guvernului: „Nu e suficient să ne oprim aici”

Ion Surdu

Autobuze noi cu inscripția ”Produs în România” pe străzile din Republica Moldova

redactia

Orașele românești au adus România în clubul țărilor dezvoltate

redactia

În 2020 șoseaua rapidă din Ungaria va ajunge la granița cu România

redactia

Bistrițeanul Cristian Bodnar a câștigat Premiul Nobel pentru Informatică

redactia

COVID-19 va accelera inovația tehnologică în industria sporturilor de iarnă

Traian Dan

Timișorenii de la Contakt își deschid centre în Transilvania

Nora Dumitrescu

CTP acquires Equest Logistic Park, expands CTPark Bucharest by 57,000 m2

Papuc Irina

SIXENSE: The digital 6th sense in construction

Ionut Oprea

Kanata pleacă de la BRK Financial

Nora Dumitrescu

Fan Courier va avea hub regional la Cluj

Nora Dumitrescu

Univers T din Cluj Napoca, locul I în Topul Național al Firmelor

Stefana Muresan

Universitarii de la Babeș-Bolyai au parteneriate cu “granzii” Microsoft și Bosch

Nora Dumitrescu

Tetarom I, parc universitar. Vine Bogdan Vodă

Nora Dumitrescu

Premieră în România: Autobuze cu GPS în județul Bihor

Stefana Muresan

UMB pregătește autostrada Cluj – Sălaj. Cum arată traseul

Nora Dumitrescu

Produs de Cluj a retestat consumatorii în spațiul fizic

Nora Dumitrescu

E.ON – lider mondial pentru angajamentul de a diminua efectele schimbărilor climatice

Ligia Voro

A fost semnat acordul de asistență cu BERD pentru construirea Spitalului Regional Braşov

redactia

Leave a Comment