Abonează-te
Abonează-te

Primesti pe mail cele mai noi articole publicate

Maramureșul are stand virtual de Târgul de Turism al României

Județul Maramureș a pregătit un stand online, unde vizitatorii pot găsi o gamă variată de informații referitoare la atracțiile turistice din zonă.

Târgul de Turism al României (TTR), un eveniment care se organiza bianual la București, în cadrul Romexpo, se desfășoară de această dată online, în perioada 18-21 februarie. Maramureșul a răspuns afirmativ invitației de promovare a patrimoniului turistic al județului. Din portofoliul pregătit nu vor lipsi rutele cultural-turistice, obiectivele emblematice, instituțiile de cultură, dar și promotorii artei populare din zonă, informații înglobate sub o formă atractivă, pe noul website Visit Maremureș.

“Deși nu vor putea fi întâmpinați în mod tradițional, cu bucate alese și momente artistice de mare valoare, cei care vor alege să treacă pragul virtual al porții spre tradiție se vor bucura de ospitalitatea și deschiderea specifică maramureșenilor”, au dat asiguri reprezentanții județului. În decursul celor patru zile de târg, aceștia vor sta la dispoziția participanților, fiind pregătiți să îi sprijine cu orice informație solicitată.

“Inițiativa participării la acest târg virtual este pe cât de provocatoare, pe atât de necesară, cu atât mai mult cu cât datele arată că turiștii aleg să se documenteze preponderent online cu privire la destinațiile de vacanță. Maramureșul are toate datele pentru a deveni una dintre principalele destinații turistice ale României, iar administrația județeană va prioritiza acest demers”, spune șeful județului, Ionel Bogdan.

Total
0
Shares
Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Articolul anterior

Tinerii își prezintă ideile de business în fața antreprenorilor de top din România

Articolul următor

Angajații de la Electroglobal vor deveni acționari

Citește și despre galele The Voices of Business Awards:
The Voices of Business Awards Cluj 2023
The Voices of Business Awards Alba 2023
The Voices of Business Awards Sibiu 2023
The Voices of Business Awards Brașov 2023
Citește și:
Zi de Zi știri economice:
Loading RSS Feed
Total
0
Share