Abonează-te
Abonează-te

Primesti pe mail cele mai noi articole publicate

Angajații de la Electroglobal vor deveni acționari

Furnizorul de echipamente industriale și comerciale Electroglobal Cluj și-a schimbat forma din societate cu răspundere limitată în societate pe acțiuni și va permite angajaților să devină acționari. 

Transformarea este menită să aducă beneficii atât în cultura organizațională – prin creșterea transparenței și guvernării corporatiste, cât și prin creșterea motivării angajaților valoroși, care vor putea să investească în companie, devenind acționari și participând nemijlocit la deciziile de dezvoltare strategică a firmei, conform conducerii Electroglobal.

”Anul 2021 îl începem cu rebrandingul siglei prin care dorim să reflectăm mai fidel numele firmei și anume o companie conectată la piață și furnizorii globali. Echipa Electroglobal furnizează echipamente și servicii pieței industriale care nu cunoaște granițe.

Respectarea standardelor internaționale și alinierea continuă la progresul tehnic oferă confirmarea că personalul este  pregătit pentru confruntarea globală de acum și din viitor”, a spus directorul general, Radu Ciorba, conform ZF.

Criza provocată de coronavirus s-a resimțit peste tot în lume, astfel că și compania clujeană a resimțit efectele negative ale pandemiei, care au pus la grea încercare industria. Electroglobal este unul dintre liderii naționali în domeniul soluțiilor si echipamentelor electrice, pentru sistemele de automatizări industriale, acţionări electrice şi sisteme de iluminat.

Compania din parcul industrial Tetarom I comercializează 100.000 de repere livrabile de pe stoc, echipamente şi materiale electrice. Principalii săi concurenți în județ sunt VLG RO, Agressione Group, Promelek XXI și Vitacom Electronics.

Total
0
Shares
Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Articolul anterior

Maramureșul are stand virtual de Târgul de Turism al României

Articolul următor

Salice a început recrutările la noua sa fabrică-showroom

Citește și despre galele The Voices of Business Awards:
The Voices of Business Awards Cluj 2023
The Voices of Business Awards Alba 2023
The Voices of Business Awards Sibiu 2023
The Voices of Business Awards Brașov 2023
Citește și:
Distribuție Energie Electrică România (DEER) Cluj, cel mai mare distribuitor național de profil, a organizat proiectul educativ “Școala Altfel cu Micul Energetician”, proiect care face parte din campania sa educativă.
Citeste mai mult

DEER predă energetica viitoarelor generații

3.000 de elevi din ciclul primar de învățământ învață despre energie în cadrul proiectului educativ. Distribuție Energie Electrică…
Zi de Zi știri economice:
Loading RSS Feed
Total
0
Share