Abonează-te
Abonează-te

Primesti pe mail cele mai noi articole publicate

Salice a început recrutările la noua sa fabrică-showroom

Producătorul de mobilier Salice a dat startul racolării de personal pentru noua sa fabrică din parcul industrial Tetarom I din Cluj-Napoca.

Acesta a scos la concurs posturi de asistent operator utilaje pentru prelucrare PAL și personal de depozitare. Viitorilor angajați li s-au promis salariu atractiv, program fix prevăzut în contractul de muncă, dar și instruire la fața locului. Ei vor avea responsabilități în activitățile de debitare, stivuire, manipulare în depozit.

Salice a dat recent în folosință noul său showroom, la o lună după mutarea în parcul industrial. Acesta a fost prevăzut în aceeași amplasament în care are loc și activitatea de producție. Consiliul Județean (CJ) Cluj, acționar majoritar în Tetarom, a precizat că ocuparea noului spațiu a fost posibilă în urma licitației publice derulate în acest scop, ulterioară finalizării proiectului european de extindere a parcului industrial.

Compania recent stabilită își desfășoară activitatea de producție și depozitare în hala de 1.589 mp. În noua clădire de birouri edificată pe fonduri europene, Tetarom a închiriat majoritatea etajelor. În toamnă, Tetarom a primit în administrare din partea CJ patru imobile, de 9.800 mp: două hale, o clădire de birouri și un sediu administrativ realizate în cadrul proiectului cu finanțare europeană.

Total
0
Shares
Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Articolul anterior

Angajații de la Electroglobal vor deveni acționari

Articolul următor

Stația de tratare a apei Gilău, reabilitată cu 12 milioane de euro

Citește și despre galele The Voices of Business Awards:
The Voices of Business Awards Cluj 2023
The Voices of Business Awards Alba 2023
The Voices of Business Awards Sibiu 2023
The Voices of Business Awards Brașov 2023
Citește și:
Zi de Zi știri economice:
Loading RSS Feed
Total
0
Share